У Японії касир парку безкоштовно пропустив 160 тисяч іноземців, бо боявся їх

У Японії касир парку безкоштовно пропустив 160 тисяч іноземців, бо боявся їх

Фото: japanesegardens.jp

Чоловік погано знав англійську мову.

71-річний касир парку Сіндзюку-гьоен у Токіо безкоштовно пропустив 160 тисяч іноземців за майже два з половиною роки.

Чоловік сказав, що перестав брати з іноземців плати у 200 єн (48 гривень) після того, як один із них накричав на нього, і він відчував себе заляканим, передає Japan Today.

Міністерство навколишнього середовища, яка управляє парком, оштрафувало касира на одну місячну зарплату. Після того, як минулого тижня про цю ситуацію почали писати ЗМІ, чоловік звільнився і запропонував повернути половину його пенсійних грошей - близько 300 000 єн.

Керівництво парку вважає, що касир надавав безкоштовні вхідні квитки в парк для іноземних відвідувачів, а потім видаляв записи з бази даних квитка. Ще один співробітник зауважив, що кількість надрукованих квитків не відповідає записаній кількості відвідувачів парку в базі даних.

Чиновники розповіли, що працівник парку не володів добре англійською і боявся іноземців після того, як два роки тому на нього накричав турист через те, що той не говорив іноземною мовою. Після інциденту касир сказав, що боїться брати гроші в іноземних туристів. При цьому він не думає, що його дії можна розцінити як розкрадання.

У 2016 році парк Сіндзюку-гьоен відвідали близько 2 мільйонів людей. Цей парк популярний, бо там можна подивитися, як цвіте вишня. Багато з відвідувачів парку були іноземцями.

Повʼязані теми:

Наступна публікація