Убивче меню та цікаві конкурси. У Мережі пишуть відгуки про ресторан, де застрелили Жиліна

На вечерю до закладу кличуть інших ватажків бойовиків. 

Інтернет-користувачі почали активно писати відгуки про російський ресторан "Вітерець" після вбивства у закладі ватажка "Оплоту" Євгена Жиліна.

Схоже, попит ресторану у соцмережах зріс після вчорашніх подій. У Facebook  влаштували флешмоб і почали писати відгуки на сторінці "Вітерця". Юзери по-чорному жартують про "вбивче меню" та "цікаві конкурси" і пропонують запросити на вечерю інших ватажків бойовиків, зокрема Ігоря Гіркіна та Олександра Захарченка.

Серед коментаторів засвітився і фейковий акаунт Михайла Боярського. За повідомленнями російських ЗМІ, саме на цього актора був схожий вбивця Жиліна. 

Увечері в понеділок, 19 вересня, за повідомленнями російських ЗМІ, в підмосковному ресторані "Вітерець" кілер убив лідера терористичного угруповання "Оплот" українця Євгена Жиліна, а також важко поранив його супутника.

В МВС РФ офіційно підтвердили факт стрільби, а також смерть однієї людини в результаті інциденту, проте не назвали імені жертви.

Згодом народний депутат України Антон Геращенко заявив, що вбивство терориста Євгена Жиліна могло бути операцією прикриття.

Стали відомі подробиці вбивства Жиліна

Стали відомі подробиці вбивства Жиліна

Повʼязані теми:

Наступна публікація