В Японії покарали держслужбовця, який пішов на обід на три хвилини раніше

В Японії покарали держслужбовця, який пішов на обід на три хвилини раніше

Керівництво бюро скликало прес-конференцію і попросило вибачення за свого працівника.

В Японії державного службовця покарали за те, що він покидав своє робоче місце за три хвилини до обідньої перерви.

Про це повідомляє The Guardian.

64-річного співробітника бюро з водопровідних робіт у місті Кобе оштрафували і виписали йому догану після того, як з'ясувалося, що він ішов на обід на три хвилини раніше 26 разів протягом семи місяців.

Вище керівництво бюро скликало телевізійну прес-конференцію, де назвало поведінку свого підлеглого "глибоко жалюгідною" і поклонилися із вибаченнями. У бюро зазначили, що працівник порушив закон про державну службу, який вимагає від посадових осіб "зосередитися на своїй роботі".

"Порушника" виявив його колега, який побачив з вікна свого офісу, як той іде до сусіднього кафе раніше, ніж це потрібно. Старший менеджмент підрахував, скільки часу працівник витратив на відстань від свого робочого столу до кафе, і стягнув з нього половину денної зарплати.

Співробітник, ім'я якого не називається, заявив, що покинув офіс раніше, щоб купити обід, тому що йому потрібна була "зміна темпу".

Нагадаємо, японська залізнична компанія West Japan Railway Company випустила офіційну заяву із вибаченням після того, як один з її поїздів відправився на 25 секунд раніше. Інцидент виник 11 травня, коли один з експрес-поїздів компанії покинув платформу на станції Нотогава о 7:11:35 ранку замість запланованого 7:12 ранку. 

Народні обранці невдоволені спільними обідами з журналістами у їдальні Парламенту

Народні обранці невдоволені спільними обідами з журналістами у їдальні Парламенту

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація