Вдова домоглася через суд вилучення у мертвого чоловіка сперму, щоб завагітніти

Вдова домоглася через суд вилучення у мертвого чоловіка сперму, щоб завагітніти

Фото: naked-science.ru

Чоловік скоїв самогубство, коли жінка проходила всі потрібні для вагітності перевірки

Вдова 27-річного Себастьяна Мойлана, який наклав на себе руки, вирішила завагітніти, використавши сперму мертвого чоловіка.

Про це повідомляє таблоїд The ​​Sun.

Чоловік має проблеми з психікою і звів рахунки з життям. У той же день його дружина Джерміма  отримала судовий дозвіл на вилучення у загиблого біологічного матеріалу. У медиків було лише 24 години, щоб зібрати сперму мерця, яка залишалася придатна для зачаття в наступні десять років.

Пара одружилася в 2015 році і планувала завести дитину в 2020 році. Джерміма вже готувалася до материнства і відвідувала лікарів. Незважаючи на те, що сталося в родині, 27-річна жінка, як і раніше хоче народити від чоловіка. «Він став би самим чудесним в світі батьком», - стверджує невтішна вдова.

Тепер, коли сперма Себастьяна придатна до процедури екстракорпорального запліднення (ЕКЗ), Джерміма повинна отримати офіційний дозвіл на її використання. Її брат Дрю вже запустив кампанію по збору коштів для ЕКО на краудфандінговом сервісі GoFundMe. Передбачається, що зібрані на онлайн-майданчику кошти підуть не тільки на ЕКО, але і на юристів, адвокатів, витрати на суд, погашення іпотеки за будинок і похорони Себастьяна.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Здоров'я вагітної
Наступна публікація