Ветеран війни відшукав кохану, з якою не бачився 75 років

Ветеран війни відшукав кохану, з якою не бачився 75 років

Вони завжди кохали один одного.

Ветеран знайшов жінку, в яку закохався під час Другої світової війни, і зустрівся з нею після 75 років розлуки.

Про це пише France Info.

К.Т. Роббінс познайомився з 18-річною Жаннін Гана 1944 року у французькій комуні Бріє. Тоді солдат американської армії приїхав в її рідне село. Він шукав людину, яка змогла б випрати його речі. Дівчина погодилася це зробити. Між молодими людьми зав'язалися романтичні стосунки, але вже за два місяці їх розлучили, відправивши Роббінса на фронт. Юнак обіцяв приїхати до неї після війни, але так і не повернувся.

Жінка була засмучена, однак надія на зустріч її не покидала. Після війни Гана почала вчити базові фрази англійською мовою. Згодом юнак повернувся додому і одружився на дівчині на ім'я Лілліан, проживши з нею 70 років. 2015 року вона померла. Гана ж вийшла заміж за іншого чоловіка, з яким завела п’ятьох дітей.

Роббінс ніколи не забував своє перше кохання і беріг чорно-білі знімки Гани. Чоловік зізнався журналістам, що хоче відшукати її та її родину. Вони допомогли Роббінсу, і врешті зустріч відбулася 75 років потому.

"Я не припиняв кохати тебе. Ти завжди була в моєму серці”, - сказав ветеран.

Нагадаємо, 83-річна британська пенсіонерка Една Мартін і її чоловік Саймон, у яких різниця у віці 40 років, відзначили 14 років з дня свого одруження - "агатове весілля”.

Повʼязані теми:

Наступна публікація