1+1 медіа спільно з видавництвом "Основи" презентували комікс "Джунглі в долині Мумі-Тролів"

1+1 медіа спільно з видавництвом "Основи" презентували комікс "Джунглі в долині Мумі-Тролів"

Комікс фінської авторки Туве Янссон «Джунглі в долині Мумі-Тролів» / Фото: ТСН.ua

Відтепер українською мовою.

Комікс культової фінської авторки Туве Янссон "Джунглі в долині Мумі-Тролів" з'явився українською. 

До свята Миколая видавництво "Основи" спільно з 1+1 медіа презентували комікс культової фінської авторки Туве Янссон "Джунглі в долині Мумі-Тролів" про пригоди її найвідоміших персонажів – родину Мумі-тролів. 

Дивовижний світ, у якому живуть казкові герої, авторка вигадала під час Другої світової війни. Її вигадана реальність виявилася рятівною. Із 1954 року, коли лондонська газета "Evening News" вперше опублікувала авторські комікси Туве Янссон, їх прочитало понад 20 мільйонів людей. У грудні у видавництві "Основи" комікси вперше вийдуть українською. 

"Муміни вже більше півстоліття розважають діток по всьому світу своїми історіями. Я рада, що і українські дітки мандрують разом із ними! Вони вчать бути добрими, сердечними, поважати та розрізняти унікальність і талант кожного. Це надзвичайно важлива книжка у процесі виховання дітей", - розповідає ведуча каналу "1+1" Лідія Таран.

Комікс "Джунглі в долині Мумі-Тролів" - історія про те, як до берега прибило скриню з тропічним насінням. Мумі-мама його висіяла, й долину Мумі-тролів заполонили густі тропічні хащі. На додачу Мара звільнила із зоопарку екзотичних звірів - тож перед Мумі-тролями постали одразу два нагальні запитання: по-перше, що робити з цим цирком та по-друге чи родичі їм бегемоти?

Замовити книгу можна на сайті http://moomins.1plus1.ua/

Нагадаємо, нещодавно 1+1 медіа та видавництво "Основи" презентували світовий бестселлер про історії успіху відомих лідерів "Почни з чому" Саймона Сінека.

Повʼязані теми:

Наступна публікація