Відверті фантазії: одкровення людей, які "продають" секс по телефону

Відверті фантазії: одкровення людей, які "продають" секс по телефону

Оператори мережі розповіли про свою роботу / Фото: The Huffington Post

Люди розповіли, чому займаються цим ремеслом.

Видання The Huffington Post опублікувало зізнання людей, які надають сексуальні послуги по телефону. 

Журналісти видання посилаються на працю британського фотографа Філіпа Толедано, де він зібрав одкровення операторів телефонних секс-послуг, із якими він спілкувався під час написання книги Phonesex. 

У цілому люди, які говорили з Толедано, були дуже задоволені роботою, яку вони виконували. 

У книзі йдеться про 26 жінок і чоловіків, які  працюють у цій галузі, і кожен із них розповів свою правду, чому вони цим займаються. Видання наводить найяскравіші одкровення "інтимних операторів".

"Я ніколи не думав, що буду працювати в телефонній секс-індустрії. Всі ці роки, скільки я цим займаюся, клієнти відзначають мій сексуальний голос. Я думав, що я буду професіоналом. Ця робота є обслуговуванням клієнтів. Це просто ваші клієнти, які залишають після себе більше, ніж посмішку".

***

"Це можна порівняти з тим, якщо людина раптово сліпне, тільки інші почуття посилюються.

Я навчилася слухати людей більш глибоко.  Я думаю, що якби всі жінки зайнялися сексом по телефону, перш ніж вони втратили б свою цноту, вони б зробили кращий вибір".

***

"У мене від природи високий голос. Я також незрілий і покірний. Голос я використовую по телефону, щоб підсилити уявлення про ці якості".

***

"Задля імітації гойдання ліжка, ви можете використовувати певні речі, щоб викликати подібний звук: стукіт дошки або стільця по ліжку… Весело робити те, що я роблю. Я поділяю себе з людьми, які не отримують того, що їм не вистачає у себе вдома. Я відчуваю, як я навчаю їх, як тішити себе, кажучи їм, куди саме покласти руки".

***

"Я була молода, коли почала займатися сексом по телефону. У мене не було вибору. Моя бабуся хворіла і я мала їй допомагати, а ще й працювати десь та добре заробляти. 

Як для незайманої, це було важко для мене - говорити про секс із чоловіками. Я мала читати книги і дивитися порнофільми, щоб використовувати це під час телефонних розмов. 

Я сподіваюся, що це не змусить когось дивитися на мене по-іншому. Я дівчина з великим серцем, яка любить життя і людей".

***

"Я чоловік, який прямо говорить до жінок. Вони хочуть мене. Вони хочуть, щоб я говорив із ними і забрав їх в інший світ. Я крутий у цьому. Я професіонал.

Я спілкуюся з молодими жінками. Я спілкуюся з літніми жінками. Я говорю іспанською та англійською мовами. Вони хочуть, щоб я зустрівся з ними, але тримаю наші стосунки тільки в рамках телефонних розмов".

***

"Коли я вперше спробував, то нервувався, але тепер телефон – моя нова іграшка. Давайте просто скажу, що я знайшов себе і свою сексуальність саме завдяки цьому. Я привертаю як самок, так і самців, так що ви можете сказати, що я граю за обидві команди. 

Мені дійсно подобається бути оператором сексу по телефону".

***

"Я вважаю, що більшість моїх постійних абонентів утворюють  зі мною свого роду зв'язок, схожий на наркоманію. Я та, до кого вони приходять за покаранням, якщо відчувають бажання. Я - їхній наркотик. 

У мене є правила. Вони дотримуються цих правил і виконують свої примхи. Якщо новий абонент перетинає цю лінію зі мною, я просто кидаю слухавку. Тільки панування і тотальний контроль".

Нагадаємо, що раніше найпопулярніший сайт із пошуку житла потрапив у гучний скандал через сексуальні фантазії жінки. 19-річний підліток став жертвою хтивої 44-річної власниці квартири, у якій захотів залишитися на ніч. Господарка квартири, яку йому порадили працівники Airbnb, замкнула хлопця у кімнаті і змушувала зайнятися сексом. Шокованому підлітку вдалося забарикадуватися на балконі, де він і просидів, поки не приїхали поліцейські.

Повʼязані теми:

Наступна публікація