"Я була гарячою штучкою". Відома зірка PornHub стала безхатьком і живе у підземеллі Лас-Вегаса

"Я була гарячою штучкою". Відома зірка PornHub стала безхатьком і живе у підземеллі Лас-Вегаса

Жінку фактично не впізнати, однак вона стверджує, що почувається щасливою.

Одна з найуспішніших порнозірок у світі Стефані Саддора (відома під псевдонімом Дженні Лі) зав’язала з кар’єрою у стрічках для дорослих і тепер живе у підземеллі Лас-Вегаса в жахливих умовах.

Нідерландські журналісти знімали документальний фільм про підземні тунелі Лас-Вегаса. Там вони натрапили на 36-річну жінку Стефані, яка зізналася, що раніше була успішною порноакторкою, пише The Sun

"Я була у порнографії, може навіть занадто успішна. Я була дуже відома і, можливо, й досі залишаюся у топ-100 (порнозірок – Ред.). Я була така гаряча штучка. Однак я щаслива тут", - розповіла Стефані.

Вона сказала журналісту, що могла б покинути підземелля, однак не розуміє, навіщо це робити. Мовляв, у тунелях вона знайшла справжніх друзів, а люди тут ставляться одне до одного із повагою.

Живе Стефані у тунелі без доступу до денного світла та води. Зараз її дуже важко впізнати – з привабливої красуні вона перетворилася на безхатька. У жінки брудне волосся та нігті, проблеми із шкірою та зубами. Вона і досі залишається на 119 сходинці у рейтингу найпопулярніших порнозірок. 

Такою Стефані була раніше

Загалом у підземеллях Лас-Вегаса живуть близько трьох сотень людей. Багато з них – наркозалежні. Люди роблять у тунелях подобу звичної оселі – з ліжками і навіть кухнями.

Раніше повідомлялося, що один з найбільших порносайтів світу PornHub опинився у центрі скандалу, пов'язаного із просуванням порнороликів, на яких дівчат примушують до сексу. 22 жінки подали до суду на компанію Girls Do Porn (GDP) – канал, пов'язаний із Pornhub партнерською угодою. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація