Як зрозуміти, чи симулює жінка оргазм. Все, чого ви не знали раніше про сексуальне задоволення

Як зрозуміти, чи симулює жінка оргазм. Все, чого ви не знали раніше про сексуальне задоволення

Фото: ТСН.ua

За словами фахівця, чоловік відчуває оргазм між ногами, а жінка між вухами, у центральній нервовій системі у статевому центрі.

Сьогодні, 8 серпня у світі відзначається Міжнародний день жіночого оргазму. Це особливе свято було засновано 2006 року бразильцем Аріматеіо Дантаса, як вибачення перед своєю дружиною, перед якою він завинив у ліжку.

На жаль, багато жінок вимушені вдавати, що отримують задоволення в ліжку, хоча це, насправді, не так. Деякі, щоб таким чином не образити своїх чоловіків, а інші, тому що просто соромляться відкрито сказати про це. Причин є безліч, проте основна – це невміння чоловіків доводити своїх жінок до задоволення.

Після багатьох спостережень, учені та психологи одностайно дійшли висновку — імітація оргазму небезпечна для здоров'я. Якщо говорити простою мовою, то чим частіше жінка буде імітувати оргазм, тим вища ймовірність того, що з часом їй буде складніше отримувати задоволення. Якщо з наукової точки зору, то в організмі сексуально збудженої жінки відбувається активний викид в кров естрогену, який викликає прилив крові до статевих органів і молочних залоз, і якщо жінка не отримає оргазм у неї порушується гормональний стан.

Сексолог Юрій Гурженко розповів ТСН.ua, як довести жінку до оргазму, відрізнити симуляцію від справжнього задоволення та як впливає алкоголь на яскравість отриманих емоцій. 

– Система у чоловіків та жінок одна й та сама, ми подразнюємо ерогенні зони, доходимо до певного рівня збудження і потім відбувається оргазм. Якщо не дійшло хоча б трохи до до того збудження, все, оргазму не буде. Якщо, ось-ось мав би бути оргазм, і тут задзвонив телефон, оргазму не буде і все треба з нуля починати. Це відчуття зникає швидко. У чоловіків такого немає, якщо вже є збудження, то його спинити дуже важко, а у жінок навпаки, будь-який дзвінок, будь-який подразник зовнішній вбиває ту сексуальність, те статеве збудження. Ще може вбити збудження запах алкоголю, перегару, запах немитих шкарпеток, немитого чоловічого тіла, немитих статевих органів, сварка з чоловіком. 

46% жінок взагалі не мають статевого потягу у своїх сім’ях і вони починають його шукати на стороні

Сексолог запевняє, що зараз у жінок та чоловіків є три статеві конституції: сильна, середня та слабка. 

– До середньої належать приблизно 90% як жінок, так і чоловіків. А от слабкій категорії статеве життя взагалі не потрібне, і оргазм не потрібен, лише раз на місяць і нормально. Є навіть ціла спілка асексуалів, кому вони треба, я взагалі не розумію. 

У слабкій конституції жінок і чоловіків у нас приблизно 7-8%, у середній десь 90%, а все інше це альфа-самці та альфа самки, їх десь 2-3% і не більше. Люди сильної статевої конституції живуть статевим життям регулярно та займаються коханням щодня та до глибокої старості. Але скажу, що все це залежить від генетики і переробити цього неможливо. Такі жінки отримують оргазм у майже 100% випадків, у них не буває такого, щоб не отримати його. Вони отримують його навіть коли думають, коли на побачення з чоловіком йдуть. Вони просто бажають чоловіка, і оргазм у них є завжди. У тих, які мають слабку статеву конституцію, оргазму майже ніколи не буває, вони навіть не знають що це таке, та воно їм і не треба. А 15% жінок взагалі не знають що таке оргазм, хіба що читали у літературі. І сильнооргазматичною жінкою вважається та, яка має 55% статевих актів, що закінчуються оргазмом. Але це все залежить не тільки від жінки, а й від чоловіка. 

– Які відмінності чоловічого та жіночого оргазму?

– У чоловіків все зовсім інакше. Майже 100% завжди отримують оргазм. Якщо взяти еволюцію і розглянути на прикладі тварин – чим швидший та коротший статевий акт, тим сильніший самець. Адже зайчик не може довго проводити статевий акт, його ж лисичка може з'їсти. От йому і не треба довго, раз-два, є еякуляція і на тому кінець. Але ж у людей трохи інакше, сексуальність відіграє роль не лише розмноження, а й задоволення, комунікативну роль, оздоровлення. У людей ролей набагато більше, тому вона має таке значення для нас. Адже тварини мають лише деякий період статевого життя. Люди ж можуть жити статевим життям регулярно і не обов'язково, щоб щоразу дитинка була. А оргазм забезпечується тим, що у жінки виділяються певні гормони задоволення, ті ж самі ендорфіни, дофоміни, – їх десь з десяток. Туди входять і гормони щастя, і прив'язаності, коли жінка хоче займатися сексуальним життям лише з одним чоловіком. 

15% жінок взагалі не знають що таке оргазм, хіба що читали у літературі

– Як попередні пестощі впливають на оргазм? 

– От якщо жінка має сильну статеву конституцію, то вони для неї не відіграють взагалі ніякої ролі. Її чоловік обійняв, вона відчула потяг, його запах, ерекцію, і вона раз-два – і все. Але якщо вона середньої статевої конституції, то їй потрібно 15-20 хвилин попередніх пестощів: обійняти, поцілувати. Але, це обов'язково, щоб кожній жінці приділяли 15-20 хвилин, інакше потім вона просто не отримає задоволення. Але якщо вона вже завелася, то, наприклад, повторний статевий акт необов'язково, щоб тривав протягом такого довгого періоду, вона може вже просто отримувати повторний оргазм, або протягом одного акту декілька оргазмів.

– Тобто не варто одразу різко починати статевий акт? 

– Якщо жінка не збуджена, то вона буде суха і в ній не буде лубрикації, вона отримає тільки біль замість оргазму. А якщо буде біль, то про який оргазм може йтися, і чоловіки цього не розуміють, вони думають, що член встав і потрібно щось робити. В таких випадках треба шукати лубрикант, якщо не натуральний, то для жінки краще використовувати слину коханого чоловіка – вона вважається найкращим натуральним лубрикантом. 

– Є якісь золоті правила, щоб довести жінку до оргазму?

– Жінка повинна кохати – це основне правило, якщо цього немає, то довести до оргазму вже дуже важко. Або має бути таке захоплення, що вона ось бачить людину, і все – кохання з першого погляду. Ось коли дивишся в очі, і іскра проскакує і невідомо, звідки вона береться. Більше нічого не потрібно, ти просто відчуваєш запах, усі ці феромони. Хоча зараз знайти у жінки феромони дуже складно, тому що вони виділяються потовими залозами, а в нас що прийнято робити з ними? Треба вискубти все волосся, там де воно виділяє феромони, і залити їх антиперспірантами та дезодорантами для того, щоб запаху не було, а потім ще жінки дивуються, чого їх чоловіки не хочуть. Так і не хочуть тому що феромонів немає. 

Кожній жінці необхідно приділяли 15-20 хвилин попередніх пестощів, інакше потім вона просто не отримає задоволення

 

– А які є, можливо, найкращі пози для отримання жіночого оргазму?

– Найкращих немає. Це все в голові, там найкраща точка, і не треба вже ніякі точки G та інші. У кожної ж жінки свої ерогенні зони, і у кожної свої прихильності. Комусь подобається, щоб її цілували у губи, комусь у вушко, а комусь спинку, колінце, сідниці. Якщо жінка сильної сексуальної конституції, у неї все тіло суцільна ерогенна зона.

– А найчуттєвіша точка у жінок? 

– Це клітор. І якщо раніше був поділ на кліторальний і вагінальний, то він вже застарілий, і не відповідає вже реальності. Він відповідає лише анатомічним особливостям, а не фізіологічним. Тобто, будемо ми подразнювати клітер чи точку G, чи якусь міхурову залозу, це все немає значення.

– Більшість чоловіків не знають де розташована точка G, а інша частина навіть не знала і про її існування. То де ж вона? 

– Точка Графенберга, якщо правильніше. Вона розташована на передній стінці піхви на глибині 4-5 см і якщо пальчиком зайти всередину, то на передній стінці там є така лонна кістка, і там можна відчути таке ущільнення, і якщо його подразнювати, жінка отримає збудження. Але я скажу, що у клітора набагато більше нервових закінчень, тому задоволення більше жінка отримає не від подразнення точки G, а саме від доторкання до клітора. Він же має таку шапочку, під яку ховається, і якщо її відкрити, то можна кінчик клітора подивитися. Тому не варто шукати ту точку G чи щось ще, треба просто кохати жінку. 

Як на мене, ну треба жінку цілувати, казати їй гарні слова, вони ж люблять вухами, перш за все, дайте їй свою теплоту та турботу, і тоді взагалі не треба ніякі точки шукати. Бо в такому разі, лише за одного погляду на вас в неї буде виникати збудження. Вона про це не знає, вона не головою думає, а підкорковою структурою, і все це відбувається на рівні підсвідомості. Вона сканує і одразу бачить – могла б бути з таким чоловіком чи ні. Це може будь-яка жінка. 

– Але це може і пізніше відбутися?

– Пізніше у 90% і не буде, не треба відкладати на завтра, кого треба покохати сьогодні. Завтра буде піздно. Втратили шанс і його більше не буде. І це стосується не тільки чоловіків, а і жінок. Якщо ви побачили хорошого чоловіка, запросіть його, налийте йому борщику, наріжте хлібця, сальця, налийте компоту і спитайте: "Що тобі, любий, на сніданок приготувати?" І він більше нікуди не піде. Адже щоб завоювати чоловіка, не багато ж треба. Секс та їсти приготувати. А ось чоловіку треба дуже сильно постаратися, щоб жінку отримати. 

– Оргазм сприяє вагітності?

– Одне іншому не заважає. Тут зв'язку немає ніякого, потрапила сперма і все. Навіть якщо вона потрапила не у піхву, а ззовні на статеві органи, все одно можна завагітніти.  

– І це не збільшує шанси?

– Не збільшує і не зменшує. Це різні функції організму. Під час оргазму тіло розслаблюється, і там частина може просто витекти. Там же взагалі війна починається, з мільйонів лише один потрапить, або і той не зможе. Всі сперматозоїди діляться на кілька видів: є такі, що накопичуються, такі, що допомагають просуватися найактивнішим, є навіть ті, що вбивають інших сперматозоїдів.

Будь-який алкоголь притупляє оргазм та саму чутливість слизових оболонок

Вагітність залежить від способу життя, від того, що ми їмо та п'ємо. Сигарети – то взагалі жах. Вони коня вбивають, кінь великий, а сперматозоїд маленький. 

– Що робити, якщо жінка не може отримати оргазм? Їй звертатися до лікаря чи самій пробувати себе задовольняти?

– Якщо жінка може отримати задоволення сама, то з чоловіком тим більше вона його отримає. Чоловіка просто треба навчити, бо він же не провидець, і йому можна щось підказати, тільки не так: "Васю, так, руку поклав, погладь тут і погладь там", бо тоді і ерекція зникне. Можна ж просто руку чоловіка взяти і покласти там, де вам буде добре. 

– Треба окремі курси створити для чоловіків.

– А чого ні. У нас курси, як водити автомобіль є, а курсів, як підійти до чоловіка або жінки, немає. Так краще ж такі курси створити і проводити, бо людина, яка не знає, що таке пестощі, вона взагалі людиною вважатися не може. Це колись сказав Джакомо Казанова. 

– Скільки оргазмів треба отримувати жінці, щоб бути здоровою фізично та психологічно?

– Немає такої норми. У когось норма раз на день, у когось раз на тиждень. У сексуальності є у кожного своя норма. Є, наприклад, дідусі, які до глибокої старості живуть статевим життям і чудово, а хтось вже у 30 років не може нічого. Зрозумійте сексуальне життя чоловіків ділиться на два періоди: перший – коли згода жінки їх радує, другий – коли вона лякає. І все. І ось ще, чоловік червоніє у своєму житті два рази: коли не може другий раз, і коли не може перший раз. Другий раз поспіль – лише 15% чоловіків, яким більше 30 років, на добу можуть другий раз сексом зайнятися та отримати оргазм, а все інше – то байки.

 Оргазм можна вважати головною частиною сексу? От під час нього точно має бути оргазм? Задоволення можна отримувати і від поцілунків, і від обіймів. 

– Аякже, це основна його частина. Це родзинка, яку дала нам природа, щоб люди розмножувалися і щоб їм хотілося це робити. Це поцілуватися, обійнятися та віддатися коханню. Раніше, наприклад, вважалося, що будь-яке проникання у піхву – це вже секс. Якщо, наприклад, у ротик брати чи руками, чи в дупу, то це вже не рахувалося. 

– Ви можете описати одним словом оргазм, можливо, за описами жінок-пацієнтів, які приходять до вас?

– А ніяк. Хтось літає, хтось палає, хтось стрибає. Всі описують по-різному, у кого як вистачає слів. Розповідають мені, що навіть інколи непритомніють від задоволення. У кожного своє. 

– Як зрозуміти чоловіку, що у жінки настав оргазм? 

– Ніяк. На це запитання я відповідати не буду, бо багато жінок симулюють оргазм, щоб казати чоловіку, що він ще щось може. Чоловіку цього просто не треба знати. Якщо він бачить, що жінка не отримує оргазм, він може себе вважати неповноцінним. Є спеціальні симптоми, які неможливо симулювати. Дрижаки по тілу ми можемо організувати, покричати теж можна, підскочити можемо, але є якісь речі, які просто не можна приховати. Тому цього чоловікам краще просто не знати. Бо ми тоді заберемо у жінок ту можливість обдурити та симулювати, аби зберегти сім'ю. Але також брехати завжди не можна, тому що з часом це набридне, і знайдеться чоловік, який забезпечить оргазм. Але якщо вже така справа, тоді жінці треба самій собі допомогати отримувати оргазм, як їй вже подобається. Але терпіти жінці цього не треба, не можна мовчати завжди. Єдине, що можу додати, якщо жінка лежить із закритими очами – у неї скоріше за все немає оргазму.

– Скільки жінок симулюють?

– Та Господь тільки знає (усміхається). Я думаю, що періодично симулюють усі жінки. 

– Як впливає тривалість статевого акту на оргазм?

– Знову ж таки, все залежить від статевої конституції. Комусь треба 15-20 хвилин, а комусь може і годину. Не кожну скрипку можна налагодити так, щоб вона грала у симфонічному оркестрі. Але є "спеціалісти", які можуть налагодити будь-яку скрипку. І такі "спеціалісти" викладати курси не хочуть, бо навіщо їм конкуренти. 

– Скільки може тривати оргазм у жінок? 

– Кілька секунд. У них може бути пролонгований оргазм. Наприклад, є оргазм і є такий проміжок часу, коли не можна подразнювати органи, бо може стати навіть боляче, але якщо трохи почекати і знову продовжити, то наступний просто перейде в інший і так далі. Так можна навіть багато разів зробити, проте це буває у жінок лише сильної статевої конституції, а їх небагато. Це вже якщо чоловіку так пощастить, то він собі таку знайде. 

– Як часто буває, що жінка і чоловік отримують оргазм одночасно?

– А кому воно треба? З моєї точки зору, як чоловіка та лікаря, жінка повинна першою отримати свій оргазм, а потім вже чоловік. І в такому випадку жінка отримує два оргазми: і свій, і чоловіка. 

– Який вплив алкоголю на оргазм? Бо в нас багато пар спочатку випивають у барах та ресторанах, а потім у них відбувається статевий акт. 

– Будь-який алкоголь притупляє оргазм та саму чутливість слизових оболонок. Якщо алкоголю буде одна ложка, то можна сказати, що вона не вплине. Але так, дійсно, розкутість він дає, але оргазму такого уже не буде. І на тверезу голову оргазм набагато яскравіший.  

Взагалі, пиво – це один з найгірших напоїв у світі. Безпечна доза пива – це 0,5 л на тиждень. Все що більше – викликає небезпеку захворювань печінки, статевих органів, нирок тощо. А якщо це перевести на алкоголь, то в середньому 1 л пива дорівнює 100мл горілки, а що стосується хімікатів та інших шкідливих речовин, можна вже нічого і не казати. 

Якщо добре випити, то взагалі відчуттів ніяких не буде при статевому акті. У чоловіка навіть може не бути ерекції. Потяг – так, а ерекції не буде. Бажання збільшується, а можливості зменшуються. Після алкоголю лубрикації у жінок вже такої немає і відповідно задоволення також. Відтермінувати оргазм та подовжити статевий акт можна, проте, не набагато. Щоб відтермінувати, треба керувати процесом, а не щоб процес керував тобою. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація