Як відчистити дім від крові, мізків і кишок після різні, як у фільмах жахів

Експерти в США дали поради, як ефективно позбутися слідів вбивства і розчленування.

За тиждень до Хелловіну в США експерти з клінінгової компанії Aftermath дали поради щодо того, як відчистити будинок від наслідків кривавої різанини, як у деяких фільмах жахів.

Для кращого розуміння складності чистки після бійні в різних фільмах, вони склали спеціальну інфографіку.

Приміром, фахівці відзначають, що герой фільму "Психо" Норман Бейтс правильно зробив, що зарізав свою жертву у ванній. Однак зберігання трупа мами в спальні супроводжується серйозним зараженням всього, що є в кімнаті.

Перед усім, доведеться вичистити кімнату від трупних хробаків. Експерти зазначають, що бактерії, які розкладають плоть, заразили не лише ліжко, в якому лежало тіло матері Бейтса, а й стіни і стелю. Оскільки мухи рознесли їх по всій кімнаті. Тут знадобиться серйозна хімічна чистка.

Що ж стосується фільму "П'ятниця 13", то тут теж доведеться потрудитися, щоб відчистити приміщення не лише від крові, а й від мізків, рештки яких не завжди видно не озброєним оком. А якщо Джейсон Вурхіз добре замахнувся, то осколки черепів і плями крові могли опинитися і на стелі.

Як відчистити дім від крові і кишок. / Фото: aftermath.com

Порть'єри доведеться купити нові, або ж ретельно випрати. Однак найскладніше буде відмити те місце, де померла жертва.

А шанувальникам вбивств у машині пострілом в голову, як це робив маніяк у фільмі "Літо Сема", доведеться замінити всю обшивку автомобілі, а також деякі деталі, на яких могли залишилися краплі крові жертви, плазма і шматочки мозку. Нагадаємо, що нещодавно в США родина розкидала по подвір'ю муляжі розчавлених трупів та нарвалася на поліцію.

Як відчистити дім від крові і кишок. / Фото: aftermath.com

Повʼязані теми:

Наступна публікація