Як "зекономити" гроші, купуючи банан: у популярній соцмережі шириться відео

Як "зекономити" гроші, купуючи банан: у популярній соцмережі шириться відео

Як зекономити під час купівлі бананів

Чоловік вигадав, як "зекономити", купуючи банан.

Як "зекономити" під час купівлі бананів

Жінка виклала відео в популярній соціальній мережі TikTok, яке зразу стало вірусним та набрало понад 800 тисяч переглядів.

Таким чином вона поділилася способом, який вигадав її бойфренд, щоб зекономити гроші під час купівлі бананів у супермаркеті Woolworths.

Підпис під відео такий: "Як мій економний хлопець економить гроші на бананах".

На відео показано, як хлопець вибирає банан, знімає з нього шкірку, кладе до пакета та зважує його. 

Як зреагували користувачі соцмереж

Більшість користувачів соціальних мереж посміялися з покупця та його методу економії і застерегли жінку, що така поведінка є серйозним сигналом щодо їхніх стосунків. "Це не економія, це дріб'язковість", - написав один із коментаторів.

"Розлучайся з ним і викликай поліцію", - радять коментатори, "Мені було б менш соромно, якби він його вкрав", - додав інший користувач.

Проте були й такі, що просто порекомендували по-іншому економити під час купівлі бананів, адже "справжні економні люди зважують банани без пакета".

У героя ролика знайшлися й прихильники, які захопилися його ощадливістю.

Між іншим, дослідження Нью-Мексиканського державного університету показало, що шкірка банана становить приблизно 12,5% від загальної ваги плоду. Отже, за ціни 80 центів за банан видалення шкірки дозволяє заощадити 10 центів.

Згідно з національним опитуванням, проведеним торік компанією Finder, принаймні 10% покупців визнали, що намагалися умисно неправильно сканувати товари на касі, щоб заощадити гроші.

Читайте також:

Повʼязані теми:

Наступна публікація