Якби політики були реперами. Топ-5 музичних каверів від ТСН.ua

Якби політики були реперами. Топ-5 музичних каверів від ТСН.ua

Фото: ТСН.ua

Цитати українських та російських чиновників під відомі реп-композиції

ТСН.ua зібрав докупи свої найпопулярніші музичні творіння, у яких цитати політиків звучать під музику популярних реп-виконавців. Наступні п'ять композицій набрали в сумі на Facebook і YouTube майже 2 мільйони переглядів.

Розпочнемо з цитат народного депутата Олега Ляшка. Декілька днів тому перед допитом у НАБУ нардеп, сам того не усвідомлюючи, подарував українцям новий мем. Цього разу, виступаючи перед журналістами, він не став обзивати своїх недругів "скотиняками", але заявив, що в нього "вони будуть бліді й худі". Ці слова гарно лягли на музику з композиції "The Next Episode (Thug Life)" дуету Snoop Dog та Dr. Dre.

 

14 квітня ТСН.ua вирішив долучитися до хвилі жартів та демотиваторів на заступника постійного представника Росії в ООН Володимира Сафронкова, якого користувачі соцмереж охрестили не інакше як "гопником". Жорсткі емоційні вислови чиновника ми перемішали зі скандальними цитатами очільника МЗС Росії Сергія Лаврова і наклали все це на музику популярного в Мережі треку "Тает лед" гурту "Гриби".

 

Наступна композиція присвячена відставці голови Нацбанку Валерії Гонтаревій. Створюючи цю начитку, ми з іронією згадали її відповіді на запитання, яке протягом майже трьох років ставили усі - яким буде курс долара. А почати вирішили зі слів Петра Порошенка, які він сказав у квітні 2014 року під час своєї передвиборчої кампанії, - "курс не має бути більше десяти". Цитати цієї пари звучать під музику з пісні "U Can't Touch This" репера MC Hammer.

До цього під наші гарячі руки потрапив сумнозвісний колишній прем'єр-втікач Микола Азаров, який періодично нагадує про себе через російські ЗМІ. Якось в одному з пропагандистських сюжетів він виступив як "знавець української мови". Тоді ми пригадали найсмішніші виступи Азарова. Як не дивно, його "солов'їна" майже ідеально лягла на культові біти репера Eminem з пісні "My Name Is".

 

А за тиждень до Нового року ми змусили співати речитативом усіх президентів України, створивши кліп з їхніх святкових звернень до народу. Квінтет начитує під реп-версію традиційної новорічної мелодії.

 

Всі ці реп-кавери та інші музичні експерименти ТСН.ua доступні для прослуховування у нашому плейлисті на SoundCloud:

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Підпал будинку Гонтаревої
Наступна публікація