Юзерка випадково надіслала фото прутня батьку і довела його до кровотечі

Юзерка випадково надіслала фото прутня батьку і довела його до кровотечі

Фото: Pexels

Вона планувала відправити знімок другу.

Користувачка розповіла про те, як випадково відправила батькові, який лежав вдома після операції зі швом, фото чужого пеніса і спровокувала кровотечу.

Вона виклала цю історію на Reddit.

За словами юзерки, незнайомець надіслав їй фото своїх геніталій у Snapchat. Користувача вона одразу заблокувала, а от фото пеніса зберегла, щоб посміятися з ситуації з другом.

У цей момент їй написав батько, попросивши забрати пошту та зайти до нього у кімнату, адже через операцію він не в змозі зробити це сам. Коли вона пішла виконувати татове завдання, то вирішила надіслати пікантне фото від незнайомця другові. Вона підписала фотографію словами: “Закладаюся, у тебе не такий красивий”.

Однак дівчина не помітила, що надіслала знімок батькові. Отримавши таке повідомлення, тато закашлявся. Через сильний кашель один з накладених йому швів порвався. Тільки-но дочка піднялася до нього, він запитав у неї: “Що з тобою не так?”.

Чоловіка доправили до лікарні. За словами дочки, зараз з ним все добре. Пост з історією набрав більше 32 тисяч лайків.

Нагадаємо, У канадському селищі Вейкфілд чоловік напідпитку сплутав чужий будинок зі своїм, вдерся всередину і ліг спати. Його у ліжку виявила господиня дому.

Повʼязані теми:

Наступна публікація