У США людей нажахало обезголовлене "тіло" на ґанку приватної споруди

У США людей нажахало обезголовлене "тіло" на ґанку приватної споруди

У США людей нажахало обезголовлене "тіло" на ґанку приватної споруди

Фото: facebook.com/GreeneCountyTNSO

"Труп" виявився геловінською декорацією, яку встановили за місяць до свята.

Правоохоронці округу Грін американського штату Теннессі отримали безліч дзвінків із повідомленням про людину, яку придушило дверима гаражу. Проте поліцейські закликали більше не телефонувати на лінію 911, оскільки "труп" виявився муляжем.

Відповідний пост прес-служба відділку опублікувала на своїй сторінці у Facebook.

У поліції запевняють, що отримали чимало викликів про "людину, яка лежить на вході в гараж із кривавими відбитками на дверях".

Як виявилося, "жертва" була декорацією до Геловіну, яку власники будинку встановили заздалегідь. Проте вона була настільки реалістичною, що люди масово почали дзвонити до поліції.

Правоохоронці ж з'ясували, що це було лише набите соломою опудало, тому закликали громадян не турбуватися дарма.

"УВАГА ВСІМ! Для тих, хто проїжджає трасою Чакі Пайк в окрузі Грін: ЦЕ ГЕЛОВІНІВСЬКА ДЕКОРАЦІЯ. НЕ дзвоніть на 911 із повідомленнями про труп. Краще привітайте власника будинку з чудовою композицію", - зазначено на сторінці у Facebook.

ATTENTION EVERYONE!!! For those of you driving on Chuckey Pike in Greene County: THIS IS A HALLOWEEN DECORATION! Do...

Опубліковано Greene County TN Sheriff's Department 20 вересня 2017 р.

Пост викликав активне обговорення користувачів Мережі.

"Вітання тим, хто зробив дещо настільки реалістичне", "Уявляєте, як це захищає від крадіїв?", "Wow! Це справді вражає!", - висловила свій подив частина юзерів.

Але такий розіграш сподобався не всім. Один користувач написав: "Що за видовище для маленьких дітей!!!!!", а інший назвав це виявом несмаку.

Раніше повідомлялося, що літня жінка на ім'я Марієтта Спенсер з американського міста Саут-Бенд на камеру зняла розіграш свого чоловіка. Кумедна бабця обіцяла показати чоловікові "магічний трюк" - зробити так, аби пенні зі столу потрапив у пляшку з водою. Проте жіночка виявилася досвідченою пранкеркою. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація