Жертва страшного домашнього насильства вразила сміливим співом з лікарняного ліжка

Жертва страшного домашнього насильства вразила сміливим співом з лікарняного ліжка

Жертва страшного домашнього насильства вразила сміливим співом з лікарняного ліжка

Дівчина співом привернула увагу до проблеми насилля / Фото: Facebook/Darrian Amaker

Побита дівчина закликала бути добрішими.

Даріен Амейкер, яка пережила страшний напад свого коханого, розповіла у пісні свою трагічну історію, аби привернути увагу до проблеми домашнього насильства.

Дівчина опублікувала відеозапис, на якому співає із лікарняного ліжка із понівеченим обличчям, на своїй сторінці у Facebook.

У своїй пісні та у підписі до відео Амейкер пояснила, що її "Кохання" било її протягом десяти годин і вона вже була готова померти.

"Я вижила чи втекла, називайте, як хочете, та провела чотири дні у лікарні з розпухлими очима, думаючи "чому", - написала дівчина.

Пост у соцмережі, на якому Амейкер відмітила групу відомої організації проти домашнього насилля, отримав широку популярність, а в коментарях десятки жінок почали ділитися своїми історіями та пропонувати допомогу постраждалій.

У своєму сміливому та сильному посланні скалічена дівчина нагадала, що "домашнє насильство – це не далека проблема" та закликала людей буди добрішими один до одного.

Нагадаємо, що у Бразилії татуювальниця безкоштовно "ховає" шрами жінок, які стали жертвами домашнього насилля або були змушені зробити мастектомію. Флавія Карвальйо назвала свій проект "A Pele da Flor" (Квіткова шкіра). Дівчина допомагає жінкам позбавитися огидних шрамів за допомогою яскравих та цікавих татуювань, які майстриня робить абсолютно безкоштовно.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація