Жінка назвала свекра збоченцем та заявила, що він схиблений на її грудному молоці: подробиці

Жінка назвала свекра збоченцем та заявила, що він схиблений на її грудному молоці: подробиці

Жінка спантеличила історією про свого свекра та її грудне молоко / Фото: Pexels

Вона звернулася до його дружини, але "все стало лише гірше".

Жінка спантеличила користувачів Мережі історією про свого свекра та його дивне захоплення її грудним молоком.

Публікуючи повідомлення на форумі для батьків, вона пояснила, що наразі годує грудьми свого семимісячного сина. Жінка переконана, що її свекор "поводиться дивакувато", передає nypost.com.

"Сьогодні я спекла дитині кекси. Для цього рецепту потрібно півсклянки грудного молока, тому я приготувала їх за рецептом", — каже вона. "Свекор прийшов без попередження і запитав, що я готую. Я сказала йому: "Ці кекси для дитини, це просто фрукти, борошно та грудне молоко. Я маю нормальний торт, який ми можемо з'їсти".

Потім мама вислизнула з кімнати, щоб вимити руки, але коли вона повернулася, одного з кексів вже не було. Її свекор зізнався, що їв його, що спонукало маму сказати йому, що він "огидний".

"Я знову сказала йому, що це кекси з грудним молоком для дитини", - згадує вона, але він подвоїв ставку і сказав, що це нормально, тому що "грудне молоко веганське".

Зрештою жінка заявила родичу, що він "збоченець", і щоб він забирався з її будинку. Після інциденту свекор назвав її "дурепою". Тим часом, її чоловік був спантеличений усією цією ситуацією.

Потім мама вирішила зателефонувати до своєї свекрухи, щоб пояснити їй, що сталося.

"Вона розповіла, що він завжди був "дуже зацікавленим" в лактації, і насправді вона годувала мого чоловіка завжди із зачиненими дверима!" - поділилася жінка.

І на додаток до цього викриття її свекруха також сказала, що її чоловік був змушений змінити роботу після того, як "жінка поскаржилася, що він продовжує заважати їй зціджуватися в спеціально відведеному місці в офісі".

У результаті, жінка попросила свекра більше не приходити та повернути ключ від їхнього будинку.

Нагадаємо, американська матуся ошелешила чималим зростом своєї маленької доньки. У 1,5 роки вона вища за свою 3-річну сестру.

Читайте також:

Повʼязані теми:

Наступна публікація