Жінка привела на побачення наосліп 23 родичів: чому все закінчилося судом

Жінка привела на побачення наосліп 23 родичів: чому все закінчилося судом

Жінка привела 23 родичів на перше побачення / Фото: pixabay.com

Чоловік був шокований витівкою супутниці.

У Китаї чоловік, який домовився про побачення наосліп у своєму улюбленому ресторані, був шокований, коли жінка прийшла зі своїми 23 родичами.

Про це пише thethaiger.com.

Сваха познайомила молодика на ім'я Лю з провінції Цзілінь із Чжан. Їхні перші розмови минули добре і вони домовилися зустрітися в ресторані.

Чжан прийшла на побачення вчасно, але її супроводжували два десятки її родичів. Лю зробив все можливе, щоб прийняти ситуацію спокійно, але був приголомшений наприкінці вечора, коли йому принесли рахунок.

Загальна вартість екстравагантної романтичної вечері становила близько 20 000 юанів (майже 3 тисячі доларів).

За словами Лю, велика родина Чжан отримала величезне задоволення від вечора, замовивши велику кількість дорогих сигарет і лише найкращі вина та інші спиртні напої.

Лю не міг дозволити собі сплатити величезний рахунок самостійно і натомість вважав за краще піти із закладу. У результаті, його супутниця змушена була заплатити сама. Пізніше вона зв'язалася з Лю і попросила його повернути половину суми.

Коли він у відповідь запропонував лише 4000 юанів (трохи більше ніж 550 доларів), обурена жінка вирішили подати на нього до суду.

Втім, після розгляду справи суддя виніс рішення на користь Лю. Йому сказали заплатити всього 1400 юанів – 196 доларів - цього було достатньо, щоб покрити те, що їв і пив сам Лю, а також вартість їжі його супутниці.

Чи було у них друге побачення, невідомо.

Нагадаємо, чоловік на першому побаченні замовив купу їжі та втік з нею. Його супутниця здивувала, що було далі.

Читайте також:

Повʼязані теми:

Наступна публікація