Жінка заради сексу з іншою жінкою прикинулась чоловіком: як її викрили та чим усе закінчилось 

Жінка заради сексу з іншою жінкою прикинулась чоловіком: як її викрили та чим усе закінчилось 

Жінка прикинулась чоловіком зараз сексу з дівчиною. / Фото: mirror.co.uk

Жінку судять, бо її партнерка дала згоду на секс іншій особі.

У Великій Британії судять 21-річну Джорджію Білхем, яка вдавала з себе чоловіка, щоб зайнятись сексом з 19-річною дівчиною. Її звинувачують у 17 сексуальних злочинах. 

Про це пише mirror.co.uk

Джорджію Білхем звинувачують у тому, що вона використовувала псевдонім "Джордж Паррі", який, як вона стверджувала, був членом банди, щоб втягнути 19-річну дівчину у фальшиві стосунки. Білхем судять за звинуваченням у 17 сексуальних злочинах, включаючи сексуальне насильство і насильство з проникненням.

Спочатку пара обмінювалась повідомленнями в Інтернеті, і врешті-решт вони зустрілися. Їхні стосунки стали сексуальними, і весь цей час, як стверджується, потерпіла вважала, що Джордж був хлопчиком. 

Джорджія, яка вдавала Джорджа, заради сексу. / Фото: mirror.co.uk

Тепер обвинувачення стверджує, що потерпіла давала згоду на секс з Джорджем, а не з Джорджією. І саме через це судять підозрювану. 

Британку звинувачують у тому, що вона вигадала персонажа "Джордж Паррі", нібито з Бірмінгема, який був пов'язаним з албанськими злочинними угрупованнями, щоб "встановити зв'язок" з передбачуваною жертвою.

До травня 2021 року пара проводила багато часу разом, і Джордж заїжджав за жінкою на своєму автомобілі. Потерпіла була короткозорою і "практично сліпою" без окулярів, які Джордж знімав, коли вони були разом, тому більшу частину часу вона не могла його чітко бачити.

Прокурори на суді заявили, що пара продовжувала зустрічатися, але жінка "розчарувалася" через те, що Джордж не хотів, щоб до нього торкалися в інтимному плані, і часто "знаходив відмовки".

Згодом мати потерпілої зустрілась із її "хлопцем". Вона запідозрила, що коханець її доньки видає себе за іншого. Тоді жінку і викрили. Вона перепросила у "коханої" за обман. 

Білхем заперечує всі 17 звинувачень, і судовий процес триває.

Нагадаємо, що це не перший випадок. У Британії також судять 40-річну Блейд Сільвано, яка прикинулась чоловіком заради сексу з іншою жінкою.

Читайте також:

Брук Шилдс: Як підліткова сексуалізація поставила хрест на кар’єрі талановитої акторки

Брук Шилдс: Як підліткова сексуалізація поставила хрест на кар’єрі талановитої акторки

Повʼязані теми:

Наступна публікація