Зламали мем про вовчиська: хижак з легендарного фото виявився вовчицею

Зламали мем про вовчиська: хижак з легендарного фото виявився вовчицею

Юзери завжди вважали вовка попереду самцем.

У Мережі обговорюють мем про "хутряного вовчиська", який став популярним 2017 року. Фотограф, що зробив знімок хижака, розкрив таємницю про те, що вовк насправді є вовчицею.

Про це розповіли у своєму Instagram-акаунті National Geographic.

Фотографію із вовком, за яким йде решта хижаків стежкою у снігу, зробив фотограф Аарон Г’юї. Він помітив вовків в національному парку Деналі на Алясці. 

"Я спостерігав за цими вовками впродовж трьох днів: за цей час вони зжерли лося. Мені пощастило застати їх за перетином поля незайманого снігу", - згадав автор фото.

Після публікації світлина почала набирати популярність і згодом стала мемом у Мережі. На цей кадр стали накладати кумедні написи про різні ситуації з життя, але найвідомішим мемом є той, де вовк є лідером зграї. Він біжить снігом і нібито кричить: "Я хутряний вовчисько, боже, який же я хороший, які ж потужні мої лапи".

"Хто там перший, га? Чи не можна рити стежку прямо? / Хз, можливо, хтось косоногий чи косоокий, лол. / Реально вже запарився туди-сюди шарахатися канавою. / Ой, чи не все одно? Йдемо, і на тому дякую. / Я хутряний вовчисько, боже, який же я хороший, які ж потужні мої лапи"

Юзери завжди вважали, що вовк попереду - самець. Видання National Geographic розвіяло міфи про знімок і розповіло, що насправді вовк є вовчицею.

Пост на момент написання новини зібрав понад 1,4 млн вподобань.

Нагадаємо, у Мережі обговорюють неочікуване відео із звуками, що видає мила коала. Юзери очікували почути приємні звуки, однак у реальному житті тварини видають страхітливі викрики.

Повʼязані теми:

Наступна публікація