ЗМІ видали старе фото голої жінки у вікні за новину про затори у Відні

ЗМІ видали старе фото голої жінки у вікні за новину про затори у Відні

Фото жінки було опубліковано ще в 2012 році і ніяким чином не пов’язано із заторами у Відні. / Фото: Reddit

Фото, яке використали провідні світові ЗМІ, датується ще 2012 роком.

Днями одразу кілька відомих світових видань опублікували новину про автомобільний затор у Відні, який спричинила жінка, що засмагала голою у вікні.

Але, як з'ясувалося пізніше, історія виявилася фейком, а фото жінки, що лягло в її основу, вперше з'явилося на Reddit ще два роки тому.

Замітки про кумедний затор в австрійській столиці 17 і 18 червня розмістили у себе такі видання, як The Huffington Post, The Daily Mail, The New York Daily News, Mirror та інші.

Як розповідали ЗМІ, жінка засмагала у вікні абсолютно голою, лежачи на надувному матраці так, що її ноги звисали на вулицю, а голова залишалася всередині кімнати.

Скріншот з сайту видання The Daily Mail.
Через це водії, які почали зупинятися посеред дороги перед будинком, щоб подивитися на дівчину, влаштували затор. Цікаво, що деякі видання повідомляли навіть про аварію і поліцію, що прибула на місце.

Однак, як вдалося з'ясувати порталу The Inquisitr, новина виявилася вигаданою від початку і до кінця. Розтиражоване пресою фото голої жінки можна побачити в одному з розділів на сайті Reddit.

Нагадаємо, нещодавно кумедна історія трапилася з австралійцем - голий чоловік застряг у пральній машині, ховаючись від своєї дівчини.

Повʼязані теми:

Наступна публікація