Знайомство в соцмережі закінчилося заручинами прямо в штаб-квартирі Facebook

Знайомство в соцмережі закінчилося заручинами прямо в штаб-квартирі Facebook

Стів зробив пропозицію дівчині в штаб-квартирі Facebook / Фото: ABC News

Парочка познайомилась в інтернеті майже 7 років тому.

Соцмережа Facebook допомогла жителю Торонто Стіву Каваліту влаштувати сюрприз своїй дівчині і зробити їй пропозицію в штаб-квартирі соцмережі в Менло-Парк.

Як повідомляє ABC News, Каваліт і його подруга Нафіс Джун, яка ні про що навіть не здогадувалась, приїхали до Каліфорнії в кінці червня. Хлопець пояснив дівчині, що йому вдалося організувати для них невелику приватну екскурсію в офісі компанії Марка Цукерберга.

З соцмережею у молодих людей пов'язані особливі спогади. Річ у тім, що стосунки Стіва та Нафіс почалася в 2007 році саме в Facebook. Побачивши акаунт дівчини, Стів "підморгнув" їй, і між ними почалось віртуальне спілкування. Через кілька тижнів вони зустрілися в реальному житті і з тих пір не розлучаються вже майже сім років.

Зустрівшись в офісі соцмережі, Стів і Нафіс почали оглядати кампуси та знайомитися з командою Facebook. Супроводжуючи гостей на вулиці, гід запропонувала парі сфотографуватися на площі поруч з одним із корпусів.

Стів зробив пропозицію дівчині в штаб-квартирі Facebook / Фото: ABC News
Закохані молоді люди із задоволенням зробили знімок, після чого фотографи Facebook попросили їх повернутися і сфотографуватися на іншому тлі.

Повернувшись і піднявши очі, Нафіс Джун помітила перед собою великий екран, на якому на синьому тлі з'явився напис "Nafis, will you marry me?" ("Нафіс, ти вийдеш за мене?").

Каваліт опустився на коліна перед явно здивованої дівчиною і зробив пропозицію, піднісши подрузі обручку.

Дівчина відповіла "так", після чого, щоб привітати пару, на площу вийшли гендиректор Facebook Марк Цукерберг і головний операційний директор Шеріл Сендберг.

 
Допис by Nafis Joon Rahnama.

Повʼязані теми:

Наступна публікація