1+1 медіа розпочинає пошук ідей серіалів на конкурс"THE NEXT BIG THING-2015"

1+1 медіа розпочинає пошук ідей серіалів на конкурс"THE NEXT BIG THING-2015"

1+1 медіа розпочинає пошук ідей

Щоб взяти участь у конкурсі, необхідно здійснити кілька простих кроків.

7 квітня стартує прийом заявок на пітчинг ідей від 1+1 медіа "THE NEXT BIG THING-2015". Цього року конкурс відбудеться вп'яте. Група шукає ідеї серіалів -  історії, що варті телеекрану.

1+1 медіа послідовна у своїй позиції стосовно того, що ринок українського кіно- та серіального виробництва в Україні потрібно активно розвивати. А також, що українці здатні й варті знімати власний телевізійний продукт. Група не тільки активізувала роботу у цьому напрямку – наразі у розробці близько 15 серіалів власного виробництва, а й надає можливість долучитись до цього процесу молодим талантам. Адже найкращий серіал - володар Гран-прі конкурсу - побачить вся країна. За його реалізацію візьметься команда професіоналів 1+1 медіа.

"Цього року ми проводимо уже п'ятий пітчинг. Приємно, що цю ідею підхопив ринок і такі "конкурси" стають трендом. Для себе, через такий механізм, ми реалізуємо потребу в нових ідеях та свіжій крові з одного боку, а з іншого – даємо майданчик для молодих талантів спробувати себе та отримати прямий доступ то ТБ. Відкритість – одна з головних цінностей нашої Групи і ми завжди раді отримувати нове. Сподіваюсь, що актуальна потреба українського ринку в серіалах власного виробництва надихне велику кількість людей взяти участь в проекті", - зазначила PR-директор 1+1 медіа Світлана Павелецька.

Щоб взяти участь у конкурсі, необхідно здійснити кілька простих кроків.

Перше і найголовніше – треба придумати унікальну ідею серіалу, який буде цікаво подивитись українцям. Жодних жанрових обмежень – це може бути комедія, детектив, драма тощо. Учасники мають надіслати відеопрезентацію ідеї. Форма довільна: трейлер, тізер, анімовані розкадровки тощо. Головне - відео має передавати настрій, розкривати сюжетну лінію і не бути довшим за 3 хвилини. До відеопрезентації необхідно додати короткий синопсис серіалу. Й до 17 травня подати заявку на участь на сайті конкурсу media.1plus1.ua/pitching. 

Попередньо відібрані ідеї будуть опубліковані на сайті конкурсу. 18 травня розпочнеться голосування, а вже 5 червня буде оголошено ШОРТ-ЛИСТ з 30 найкращих ідей, які потраплять у півфінал.

Півфіналісти пройдуть інтенсивний тренінг від фахівців 1+1 медіа і отримають можливість допрацювати і розвинути свої ідеї. За результатами оцінки допрацьованих робіт буде сформована сімка фіналістів. Вже 27 червня семеро щасливців презентуватимуть свої роботи перед всією Україною на фестивалі "Відкрита ніч-Дубль 18".

Журі 1+1 медіа спільно з членами журі фестивалю визначать 3 найкращі ідеї, автори яких отримають грошові винагороди. А володар Гран-прі, якщо такого оберуть журі,  вже на ранок прокинеться знаменитим – 1+1 медіа бере зобов'язання зняти серіал за його ідеєю. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація