"1+1 медіа" запустила стримінговий додаток 1+1 International для української діаспори

"1+1 медіа" запустила стримінговий додаток 1+1 International для української діаспори

Фото: ТСН.ua

Відео у додатку транслюється без реклами, 24 години на добу, 7 днів на тиждень.

"1+1 медіа" оголосила про запуск додатку для трансляції українськомовного телеканалу 1+1 International, орієнтованого на українську діаспору та українців, які перебувають за кордоном.

1+1 International – це міжнародна версія популярного в Україні телеканалу "1+1", який раніше був доступним тільки в кабельних мережах та на супутникових платформах. Контент мовника розрахований на всі вікові групи. Тому у додатку доступні як розважальні шоу та мультфільми, так і випуски новин, ток-шоу, а також документальні стрічки.  

"Українці часто скаржаться на відсутність вітчизняних телеканалів за кордоном, особливо в готелях. Крім того, ми бачимо попит на наш контент серед представників діаспори. І йдеться не тільки про фільми та серіали, люди хочуть отримувати новини від українських медіа. Наш додаток зможе забезпечити глядача українським контентом у будь-якій точці світу, де є Інтернет", – говорить Анна Ткаченко, директор діджитал-напрямку "1+1 медіа".

Відео у додатку транслюється без реклами, 24 години на добу, 7 днів на тиждень. До 1 листопада 1+1 International буде безкоштовним, потім медіагрупа введе передплату. Так, вартість місяця користування додатком складе $1,99, за три місяці – $2,99, а за рік – $9,99.

"Під час вибору моделі монетизації додатку медіагрупа орієнтувалась на західні країни, в яких розвинена культура платного споживання контенту. Ми хочемо спробувати вийти за рамки реклами як основного джерела доходу. Зокрема, платна підписка дозволить побудувати роботу с максимально лояльною та мотивованою аудиторією", – відзначає Олександр Козаченко, керівник управління зовнішньої дистрибуції відеоконтенту "1+1 медіа".

1+1 International є внутрішньою розробкою команди 1+1 Digital. Додаток розрахований для користувачів смартфонів й планшетів з операційними системами IOS та Android з технологією виводу відео на великий екран – AirPlay та Chromecast, а також Apple TV.

Завантажити 1+1 International можна в онлайн-магазинах App Store та Google Play.

Наступна публікація