1+1 покаже останні фільми циклу "Зима, що нас змінила": про Автомайдан та Будинок профспілок

1+1 покаже останні фільми циклу "Зима, що нас змінила": про Автомайдан та Будинок профспілок

Фото: Українська правда

Фільми покажуть о 23.20 та о 00.00 у четвер, 24 квітня.

Канал "1+1" і творче об'єднання "Вавилон'13" презентують фільми, котрі завершать документальний цикл про Майдан "Зима, що нас змінила".

24 квітня в ефір вийдуть дві стрічки – "Автомайдан" про патріотизм водіїв та "Пожежа у Будинку профспілок" про те, як згоріла величезна будівля на Майдані.

"Глядачі побачать дуже багато ексклюзивного матеріалу. Наприклад, кадри так званого сафарі на тітушок, які вдалося зняти операторам "Вавилону". Або історію хлопця, який врятував чоловіка з будівлі профспілок під час пожежі, – говорить Акім Галімов, редактор "1+1 Продакшн". – Це приголомшливі розповіді, які допоможуть краще розібратися в тому, що відбувалось протягом цієї зими".

Фото: ТСН.ua

Фільм "Автомайдан" почнеться о 23:20. Його автором стала режисер Лариса Артюгіна. Викрадення лідера Дмитра Булатова, жорстокий напад на автомайданівців вночі, визволення патріотичних водіїв з лап корумпованих даішників, революційний виступ Коби – про все це глядачі дізнаються через особисту історію рядового автомайданівця Валерія Поцелуйко.

Автор фільму "Пожежа у Будинку профспілок"– продюсер "Вавилону'13", відомий український режисер Володимир Тихий. Жахлива пожежа у Будинку профспілок сталася в ніч з 18 на 19 лютого. Хто її влаштував – досі не відомо. І це не єдина таємниця, яку приховує вогняна трагедія.

Повʼязані теми:

Наступна публікація