"1+1" став єдиним великим загальнонаціональним каналом, який вчора позапланово вийшов зі спецвипуском через військову ескалацію у Керченській протоці

"1+1" став єдиним великим загальнонаціональним каналом, який вчора позапланово вийшов зі спецвипуском через військову ескалацію у Керченській протоці

Спецвипуск ТСН, присвячений захопленню українських кораблів російськими військовими у Керченській протоці, який вийшов в ніч проти 26 листопада о 00:25, минув із високими показниками телеперегляду.

Частка за аудиторією 18-54 (Україна) становила 21.4%, 18-54 (50К+) – 26.5%. Новини із суттєвим відривом лідирували у слоті показу. Це також є найвищим показником серед інформаційних програм. Зазначимо, "1+1" став єдиним загальнонаціональним каналом у Топ-6, який вийшов із екстреним випуском у зв‘язку із військовою ескалацією у Керченській протоці.

У Facebook на сторінці TSN.ua менше, ніж за добу новини дивилися понад 300 тисяч користувачів, у YouTube - більше 200 тисяч.

Нагадаємо, вночі Алла Мазур у прямому ефірі провела спецвипуск ТСН, повідомивши останню хроніку подій. Команда ТСН стежила за реакцією Заходу - кореспонденти працювали у Брюсселі та Вашингтоні. Крім того, на зв'язку із ведучою у Києві працювали журналісти в Москві, Бердянську та Одесі.

ТСН продовжує стежити за ситуацією. Найактуальнішу інформацію ведучі повідомлять під час випусків о 16.45, 19.30 та 00.45. Крім того, на сайті TSN.ua ведеться безперервна онлайн-трансляція.

Нагадаємо, вчора російські військові захопили три кораблі Військово-морських сил України, які намагалися увійти в Азовське море через Керченську протоку, але були заблоковані.

Наступна публікація