1+1 змінює адресу: як налаштувати тюнер і лишитися з улюбленим каналом

1+1 змінює адресу: як налаштувати тюнер і лишитися з улюбленим каналом

Фото: flickr.com/flash.pro

Обов'язково зробіть ці декілька простих кроків до 1 березня. 

Від 1 березня прийом та перегляд українських каналів буде можливим тільки за новими супутниковими параметрами. Зробіть декілька простих кроків у налаштуванні свого тюнера – і залишайтеся з нами!

До уваги абонентів супутникового телебачення!

1 березня мовлення всіх телеканалів на старому супутнику  (AMOS-2) буде припинено, тому вам потрібно негайно переналаштувати свій тюнер. Зробіть це сьогодні та допоможіть своїм родичам і знайомим. Це достатньо просто зробити самостійно, або ж можете звернутися за допомогою до майстра.

Прийом супутникового телебачення ведеться через тюнер – це невеликий пристрій, під'єднаний до телевізора. Моделей тюнерів чимало – інструкції з їхнього переналаштування на новий супутник та база даних майстрів супутникового телебачення в різних населених пунктах, до яких можна звернутися за необхідністю, міститься за посиланням.

Щоб переналаштувати тюнер самостійно, потрібно зробити декілька простих кроків.

На передній панелі тюнера знайдіть назву моделі вашого пристрою. Після цього знайдіть його в списку тюнерів і скористайтеся відповідною відео- або текстовою інструкцією.

Якщо не вдається налаштувати тюнер власноруч за допомогою інструкцій, перевірте у меню інсталяції параметри, які ви бачите нижче, або скористайтеся допомогою майстра. Знайти його у вашому місті можна знайти за допомогою форми на сайті.

Якщо вашого тюнера немає у списку, можливо, він належить до моделі, що не дуже поширена на ринку, або до застарілих моделей. У цьому випадку пропонуємо скористатись загальною інструкцією або звернутись по допомогу до майстра.

На сайті telemaster.com.ua інформація буде оновлюватися у формі текстових і відеоінструкцій для телеглядачів. Відповіді на найпоширеніші запитання шукайте за посиланням.

Технічні параметри супутника 2017 року для всіх каналів групи 1+1 медіа (ASTRA 4A, транспондер B3):

– Супутник - Astra 4A (SES Sirius)

– Орбіта – 5o сх. д. (E)

– Частота – 11766 МГц

– Символьна швидкість – 27,5 Мсимв/с (MSymb/s)

– Поляризація – горизонтальна (H)

– FEC – ¾

– Модуляція – DVB-S (QPSK)

Швидкі поради щодо переналаштування на новий супутник мовлення

Швидкі поради щодо переналаштування на новий супутник мовлення

Повʼязані теми:

Наступна публікація