120 тисяч українців не можуть виїхати з країни через несплату аліментів

120 тисяч українців не можуть виїхати з країни через несплату аліментів

Фото: Національний банк України

Людей розвертають в аеропортах.

Близько 120 тис. особам обмежили виїзд за межі України через несплату аліментів. Про це повідомили у пресслужбі Адміністрації Державної прикордонної служби.

"В базах даних прикордонників зараз близько 120 тисяч осіб, яким виконавчими службами обмежено виїзд за межі України через несплату аліментів", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, зауважили у ДПСУ, напередодні в аеропорту "Бориспіль" прикордонники відмовили у пропуску через державний кордон 36-річному чоловіку, який планував летіти до Дубая. Чоловіка запросили до службового приміщення для доведення рішення про відмову у пропуску через держкордон. Натомість він агресивно себе поводив та накинувся на охоронців кордону. Стосовно чоловіка складено протокол про адміністративне правопорушення, справу скеровано до суду.

МВС України опублікувало відео затримання чоловіка.

У Держприкордонслужбі радить громадянам під час підготовки до подорожей цікавитися, чи не мають вони обмежень у виїзді за межі України.

Нагадаємо, 15 листопада повідомлялося, що у Дніпрі прибирати парки вивели батьків, які не сплачують гроші на власних дітей. За рішенням судів, кожен боржник має відпрацювати понад 120 годин. Усі зароблені кошти перерахують дитині.

Міністр юстиції Малюська: приватні СІЗО, боротьба з рейдерством та відповідальність за несплату аліментів

Міністр юстиції Малюська: приватні  СІЗО, боротьба з рейдерством та відповідальність за несплату аліментів

Повʼязані теми:

Наступна публікація