У Франції 24 українців змусили спати на підлозі перед депортацією

У Франції 24 українців змусили спати на підлозі перед депортацією

У Франції 24 українців змусили спати на підлозі перед депортацією

Фото: YouTube

У Франції у багатьох не виявилося Шенгену, тому їм з дітьми довелося ночувати прямо на підлозі.

24 українців, які прямували до Сполучених Штатів, зняли з літака у паризькому аеропорті Франції.

У громадян України були непідтверджені американські візи, повідомляє Телеканал 24.

Всі українці стверджують, що отримували візи у посольстві США в Києві. Коли їх висадили у Франції, у багатьох не виявилося Шенгену, тому їм з дітьми довелося ночувати на підлозі просто в приміщенні аеропорту.

Одна українка, яку зняли з рейсу в Парижі повідомила телеканалу про жахливі умови та ставлення до українців у Евросоюзі.

"Поки ми не додзвонились у консульство нам ніхто нічого не пропонував, тільки після цього нам принесли воду та чай. З нами ніхто не хотів говорити, спілкуватись. Ми перебуваємо вже добу в аеропорту, ніхто нічого не пояснює, не розповідає. Нам дали по 5 євро на чай. Тут всі змерзли, серед пасажирів є люди похилого віку, діти. Ситуація для всіх не зрозуміла і ми чекаємо на наступний виліт о 19:30. Щось сталось у посольстві, бо в нас у всіх є візи і вони дійсні. Тур бронювався ще з листопада, все оплачено. Ставлення в них до України огидне, ми добу сидимо в аеропорту, ніхто не може вийти, не надаються жодні зручності, ні готель. Всі змерзли і почали хворіти", - розповіла про інцидент одна з українських туристок.

Як повідомляє телеканал, до Києва українців депортують сьогодні, 26 лютого, о 19:30.

Повʼязані теми:

Наступна публікація