"30 років Незалежності": ТСН на 1+1 розпочинає грандіозний спецпроєкт

"30 років Незалежності": ТСН на 1+1 розпочинає грандіозний спецпроєкт

31 липня ТСН розпочне спецпроєкт, присвячений 30-й річниці  Незалежності України. Цього року до свята 1+1 підготував особливий, мультиформатний проєкт. Вперше на українському телебаченні служба новин на місяць вирушить у всеукраїнський тур, а 24 серпня у столиці  відбудеться спецефір із яскравим перформенсом.

Так, щодня  від 31 липня о 19:30  ТСН буде наживо проводити  виїзні  випуски  новин майже з усіх регіонів. Команда ТСН охопить більшу частину країну й покаже глядачам особливі історії про різні куточки України. Перший виїзний ефір відбудеться з Ужгорода, випуск новин проведе Наталія Мосейчук. А в суботу, 1 серпня, естафету прийме Святослав Гринчук, який буде вести в ефір з Черкас.

"Я надзвичайно рада, що саме 1+1 вперше покаже подібний формат на українському телебаченні. Ми з командою розпочинаємо наш тур країною з мальовничого Ужгорода і щодня будемо з нового боку відкривати різні куточки України. У кожному  регіоні безліч незвіданих сторін та особливостей. Ми покажемо глядачам, що наша країна може вражати навіть тих, хто знає про неї все", - сказала ведуча ТСН Наталія Мосейчук.

Виїзні студії ТСН будуть розташовані просто неба. Глядачі побачать ексклюзивні репортажі, у яких кореспонденти ТСН стануть співведучими та познайомлять аудиторію кожен зі своїм рідним містом. У всеукраїнському турі будуть працювати п’ятеро ведучих ТСН: Наталія Мосейчук, Лідія Таран, Марічка Падалко, Соломія Вітвіцька та Святослав Гринчук.

Фіналом всеукраїнського туру стане особливий спецвипуск 24 серпня, в День Незалежності України. Його ТСН створить у колаборації з Big Entertainment Shows, творцями шоу "Голос країни", "Танці з Зірками", "Ліпсінк батл".

Виїзна студія ТСН розташується просто неба у серці Києва, ведучими прямого ефіру стануть Алла Мазур, Наталя Мосейчук та Лідія Таран. Глядачі зможуть побачити яскравий перформенс із відомими українцями, які стали символами епохи. 

Ідея спецпроєкту – показати  шлях України, її трансформацію довжиною у 30 років. 

Не пропустіть грандіозний проєкт ТСН до 30-ї річниці Незалежності України вже від завтра, 31 липня, на 1+1.

До Дня Незалежності ТСН покаже великий тур усіма обласними центрами

До Дня Незалежності ТСН покаже великий тур усіма обласними центрами
 

Наступна публікація