Аброськін спростував тезу про те, що в Україні рівень злочинності як у 90-х

Аброськін спростував тезу про те, що в Україні рівень злочинності як у 90-х

Фото: УНІАН

У 2017 році вбивств скоєно утричі менше, ніж у 1997-му.

Заступник голови Національної поліції України В’ячеслав Аброськін спростував тезу про те, що рівень злочинності в Україні як у 1990-х роках.

Поліцейський високопосадовець навів статистику скоєних вбивств за останні 20 років. Згідно із цією статистикою, у 1997 році на території України було скоєно 4529 вбивств, а у 2017-му – 1551.

Аброськін зазначив, що із 1551 скоєного минулого року вбивства особа злочинця була встановлена у 1387 випадках. Також поліцейські розкрили 466 вбивств минулих років.

Фото: facebook.com/Вячеслав Аброськін

Раніше міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомляв, що за дев’ять місяців минулого року поліція розкрила 92% випадків зґвалтування та 88% умисних вбивств з усіх зареєстрованих. Також міністр відзначив позитивну тенденцію зменшення випадків злочинів, пов’язаних з нанесенням тяжких тілесних ушкоджень. "Питома вага розкритих злочинів з нанесенням ТТУ зросла до 90% з усіх зареєстрованих випадків. На 92% покращилось розкриття злочинів із нанесенням ТТУ, що призвели до смерті", - сказав глава МВС. 

Останнім часом з’явилось дуже багато «фахівців», які галасять про те, що у нас в державі рівень злочинності знаходиться ...

Опубліковано Вячеславом Аброськиним 11 січня 2018 р.

Повʼязані теми:

Наступна публікація