Адвокат Рубана розповів, коли його підзахисний повернеться до України

Адвокат Рубана розповів, коли його підзахисний повернеться до України

Фото: УНІАН

Наступне засідання суду у справі Рубана відбудеться 7 травня.

Голова організації "Офіцерський корпус" Володимир Рубан, обвинувачений в тероризмі, виїхав за межі України, але повернеться до наступного засідання суду. Про це повідомив адвокат Рубана Валентин Рибін, передає видання “Українські новини”.

Адвокат впевнений, що його клієнт повернеться до України з-за кордону до судового засідання, яке відбудеться 7 травня. "Він має повне право виїжджати за кордон, оскільки до нього не застосовано ніякий запобіжний захід. Наскільки я знаю, у нього діти навчаються за кордоном... я впевнений, що Володимир Рубан повернеться до засідання суду", - сказав він.

За його словами, в цій ситуації немає нічого дивного, бо Рубан мав на виїзд за кордон законні підстави.

Нагадаємо, раніше прокуратура повідомила, що Володимир Рубан, якого нещодавно випустили із СІЗО, виїхав з України.

Як відомо, народного депутата Надію Савченко та колишнього керівника організації зі звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимира Рубана, яких підозрюють у підготовці масштабного теракту у Києві, звільнили з-під варти 16 квітня. Броварський міжрайонний суд відпустив їх, оскільки термін їхнього арешту сплив. Перед цим судді не подовжили їм запобіжний захід.

Савченко та Рубана звинувачують у підготовці масштабного теракту проти керівництва країни з метою державного перевороту. Голосувати проти Савченко депутатів переконало 30-хвилинне відео. На ньому вона разом із Рубаном у деталях планують терористичну атаку із тисячами жертв у Києві.

 

Прокуратура повторно проситиме арештувати Савченко і Рубана

Прокуратура повторно проситиме арештувати Савченко і Рубана

Повʼязані теми:

Наступна публікація