Адвокат Савченко розповів про стан здоров'я Надії

Адвокат Савченко розповів про стан здоров'я Надії

Фото: Reuters

Українські консули прорвалися до Савченко.

Сьогодні, 8 березня, адвокат Надії Савченко Микола Полозов повідомив, що українські консули Олександр Ковтун та Віталій Москаленко у вівторок знову відвідали Надію в СІЗО м. Новочеркаськ Ростовської області РФ.

"Видимого погіршення стану здоров'я у Надії немає, відчуває вона себе так само, як і вчора. Надія Савченко твердо має намір виступити завтра в суді. Їй необхідна Ваша підтримка!", - повідомив адвокат у себе в Facebook.

Адвокат також повідомив, що консули привітали Савченко зі святом.

Нагадаємо, 7 березня Надія Савченко оприлюднила нове звернення. У ньому вона заявила, що вийде на волю тільки на своїх умовах, а її приклад боротьби з російською владою є прикладом для наслідування.

Нещодавно за звільнення Савченко також виступили міністр Великобританії у справах Європи Девід Лідінгтон і президент Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) Педро Аграмунт.

Після чергового суду, 4 березня, українська льотчиця Надія Савченко, яку досі утримують у СІЗО в РФ, оголосила сухе голодування з п'ятниці.

3 березня в Донецьку Ростовської області Росії суддя не дав українській льотчиці і депутату Надії Савченко проголосити останнє слово і оголосив про продовження процесу 9 березня об 11:00.

 

 

Українські консули Олександр Ковтун та Віталій Москаленко сьогодні знову відвідали Надію в СІЗО р. Новочеркаськ. Передали ...

Опубліковано Микола Полозов 8 березня 2016 р.
 

ПП: Щойно Генконсул України в Ростові-на-Дону Віталій Москаленко, який за моїм дорученням відвідав Надію Савченко, допов...

Опубліковано Петром Порошенком 8 березень 2016 р.

Повʼязані теми:

Наступна публікація