Адвокат Зайцевої відмовилась подавати апеляцію на арешт, щоб "не створювати ажіотаж"

Адвокат Зайцевої відмовилась подавати апеляцію на арешт, щоб "не створювати ажіотаж"

Фото: УНІАН

За рішенням суду, підозрювана у скоєнні смертельної ДТП перебуватиме під вартою до середини грудня.

Захист Олени Зайцевої, яка була за кермом Lexus, що влетів у натовп в центрі Харкова і вбив п’ятьох людей, не буде оскаржувати запобіжний захід, призначений судом першої інстанції.

Про це заявила її адвокат Юлія Козир, йдеться у сюжеті ТСН.12:00.

"Ми не будемо подавати апеляцію. Не хочемо привертати увагу, створювати ажіотаж навколо Зайцевої Олени", - пояснила вона.

Захист Олени Зайцевої не оскаржуватиме її запобіжний захід

Захист Олени Зайцевої не оскаржуватиме її запобіжний захід

Нагадаємо, у центрі Харкова ввечері 18 жовтня сталася жахлива аварія. Після зіткнення двох авто на перехресті одне з них вилетіло на узбіччя в натовп людей - п'ятеро осіб загинули на місці, ще шістьох доправили до лікарень із травмами.

У мережі вже з’явилося моторошне відео, як позашляховик зносить людей на тротуарі.

Згодом нардеп Борислав Береза оприлюднив на своїй сторінці у соцмережі витяг з облікових баз даних, згідно з якими від початку минулого року Зайцева шість разів порушила ПДР і щоразу відкуповувалась штрафами.

До того ж волонтери виклали відео, на якому видно, як схожий Lexus RX 350 із тими самими номерними знаками, що збив групу пішоходів у Харкові, раніше їздив на червоне світло. Відео порушення правил дорожнього руху позашляховика було завантажено на Youtube у грудні 2016 року.

Своєю чергою вітчим водійки смертоносного Lexus під час першого коментаря щодо кривавої аварії у Харкові відхрещувався від оприлюдненого списку порушень ПДР його падчеркою, запевняючи, що авто з дівчиною "просто кинуло".

20 жовтня суд обрав запобіжний захід підозрюваній Зайцевій, відправивши її під варту на 60 діб (до 16 грудня 2017 року) без права внесення застави.

Повʼязані теми:

Наступна публікація