Активісти вирішили підтримати постраждалий від нападу книжковий магазин у Харкові

Активісти вирішили підтримати постраждалий від нападу книжковий магазин у Харкові

Книжковий магазин у Харкові

11 січня невідомі напали на магазин української книги "Є"

16 січня "Громадянська платформа "Майдан" проводить акцію з купівлі книг в магазинах книжкової мережі "Є", на один з яких напередодні було скоєно напад.

Нагадаємо, що 11 січня невідомі напали на магазин української книги "Є", на вулиці Сумській, 3 у Харкові, який став місцем роботи групи громадського сектору Майдану. У магазині були розбиті вітрини книжкових шаф і приміщення було наповнене сльозогінним газом. У результаті книжковий магазин зазнав збитків: вітрини потрібно буде відновлювати, приміщення очищати.

На знак солідарності з постраждалими учасники спільноти "Громадянська платформа Майдан" приходять до книгарень мережі "Є" і купують книги.

"Громадянська платформа "Майдан" з'явилася в соціальних мережах, як відповідь на небажання групи учасників протестних акцій миритися з політизацією масових виступів громадян. Активісти спільноти вважають, що необхідно направити енергію народних мас, що вийшли на Майдан у грудні минулого року, на реалізацію конкретних дій щодо зміни країни. Вони вважають, що слідування "теорії малих справ", коли перетворення здійснюються крок за кроком, еволюційним шляхом, - і є той самий унікальний шлях для України, який приведе її до процвітання.

Повʼязані теми:

Наступна публікація