Арахамія назвав єдину користь зі скандального інтерв'ю Гордона з Гіркіним

Арахамія назвав єдину користь зі скандального інтерв'ю Гордона з Гіркіним

Фото: УНІАН

Арахамія увімкнув інтерв'ю, щоб впевнитися у достовірності поширеної інформації.

Інтерв'ю Дмитра Гордона з колишнім ватажком терористів Ігорем Гіркіним-Стрєлковим надає нові підтвердження російської агресії на окупованому Донбасі й їхня розмова, імовірно, може мати користь, якщо слова терориста є фіксацією доказів злочинів РФ.

Таку думку висловив очільник фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, передає "Укрінформ".

Політик уточнив, що увесь запис розмови журналіста з військовим злочинцем він не дивився, але саме інтерв'ю його шокувало. 

"Я коли це побачив, то взагалі був шокований. Я повністю не дивився, бо відкрив, аби перевірити, що це відбувається насправді. Єдине позитивне, що я там, - це відеодоказ того, що Росія є країною-агресором, залучає професійних офіцерів ФСБ для того, щоб нападати на нашу країну. Можливо, в цьому є дійсно історична вартість. Якщо це фіксація доказів, то в цьому є сенс, напевно", - прокоментував Давид Арахамія.

Нагадаємо, увечері 18 травня активісти пікетували офіс Дмитра Гордона через інтерв'ю з терористом та військовим злочинцем Ігорем Гіркіним-Стрєлковим. Гордон опублікував 4-годинну розмову з бойовиком, який одним з перших прийшов зі зброєю на український Донбас.

Сам журналіст згодом оприлюднив відео, під час якого повідомив, що серія інтерв’ю із Гіркіним та колишньою "прокуроркою" Криму Наталією Поклонською були зроблені у співпраці із спецслужбами, а матеріали із розмов будуть передані до міжнародних судів. Водночас, у самій СБУ заявляють, що не співпрацюють з журналістами в такий спосіб і Гордон взяв інтерв’ю з власної ініціативи.

Реакція політиків на скандал з Гордоном: опозиція зажадала відкриття кримінальної справи

Реакція політиків на скандал з Гордоном: опозиція зажадала відкриття кримінальної справи

Повʼязані теми:

Наступна публікація