Артистки хору Верьовки негативно сприймали номер з "Кварталом", але керівник наполіг

Артистки хору Верьовки негативно сприймали номер з "Кварталом", але керівник наполіг

Фото: УНІАН

Зеновій Корінець запевняє, що погодитись на пісню було повністю його рішенням.

Художній керівник та генеральний директор хору імені Верьовки Зеновій Корінець запевняє, що рішення виступати з "Кварталом" ухвалив сам і вся відповідальність за участь колективу лежить на ньому. Про це Корінець розповів в телефонному коментарі ТСН.

"Неприємна ситуація, вона – моя. Рішення ухвалював я стосовно цього виступу, хоча виступ планувався з іншої точки зору, нам запропонували заспівати з Євгеном Кошовим цю пісню непристойну. Намагався я редагувати текст, говорив – в людини згоріла хата, а ми "стібатися" будемо над цим. Але мені так сказали – ви ж розумієте, ми його не писали, ми взяли з Інтернету, і ми так "стібаємося" над всіма, в тому числі і над своїми політиками, і над колегами, і так далі. Мені неприємно особисто, що так сталося. Я вибачаюсь особисто як перед людиною перед пані Гонтаревою", - сказав керівник хору.

"Наші актори негативно це (пісню про Гонтареву) сприймали, зокрема дівчата, бо це не стосувалося хлопців (з хору)", - додав він.

Як зазначив Корінець, виступ дійсно коштував 30 тисяч гривень – колектив лише частково перебуває на державних дотаціях і має виконувати поставлений перед ними фінансовий план.

Керівник хору Верьовки перепросив Гонтареву за пісню у "Кварталі"

Керівник хору Верьовки перепросив Гонтареву за пісню у "Кварталі"

Нагадаємо, що під час чергового випуску шоу "Вечірній квартал" Євген Кошовий разом з жіночою частиною національного хору імені Верьовки виконали пісню "Горіла хата". В ній було висміяно підпал будинку колишньої керівниці НБУ Валерії Гонтаревої.

На мотиви української народної пісні "Горіла сосна" створили пародію, в якій взяв участь відомий народний хор. Зокрема в пісні лунають такі слова: "Горіла хата, палала, в Лондоні жінка плакала… Хата горить в Гореничах, а в Лондоні Валерія думає на Валерича… Люди вогонь побачили, допомагати почали, відра схопили, прибігли, в вогонь соляру плескали".

Гонтарева назвала номер "Вечірнього кварталу" та хору імені Верьовки з висміюванням підпалу її будинку – цинічним та "соромом для всієї країни". 

Пародійна пісня "Вечірнього кварталу" про пожежу в домі Гонтаревої викликала шквал критики у Мережі

Пародійна пісня "Вечірнього кварталу" про пожежу в домі Гонтаревої викликала шквал критики у Мережі

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Підпал будинку Гонтаревої
Наступна публікація