Астропсихолог у п’ятницю, 13-те, розповіла про політиків, які перед виборами шукають магії на свою підтримку

Астропсихолог у п’ятницю, 13-те, розповіла про політиків, які перед виборами шукають магії на свою підтримку

Фото: NASA

В Україні стартує "коридор затемнень".

У п’ятницю, 13-го числа, розпочинається тріада із трьох затемнень – одного місячного і двох сонячних впродовж наступних тижнів. Українців уже лякають аваріями, бійками, невдалими операціями і банкрутствами в цей "тунель затемнень", ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Астрологи кажуть, що всі негативні явища пов’язані з сонячними і місячними затемненнями. Про несприятливу погоду в ближчі дні переймаються лікарі, котрі навіть здоровим людям радять пити валеріану і мелісу. Хірурги у дні затемнення та в 13 числа місяця особливо обережні, подекуди аж до відмови від операцій взагалі.

Сонячне затемнення очікується у п'ятницю 13-го. Як пережити складний час

Сонячне затемнення очікується у п'ятницю 13-го. Як пережити складний час

Астро-психолог з урядовими нагородами Олена Осипенко порятунок від негараздів бачить у ритуалах: ходити зі свічкою по хаті під час затемнення – тоді, мовляв, лихі сили нічого не зможуть зробити. До Олени часто приходять міністри і депутати. "Почнуться вибори – вони почнуть приходити і питати, в який час подавати свої кандидатури", - прогнозує вона.

За усну настанову слід бути готовим сплатити тисячу гривень, а якщо розписати весь рік – вже 2,5 тисячі. Та знати, коли затемнення важливо не лише депутатам – щоб ненароком не одружитися. Езотерики також радять у цей день не відкривати бізнес, не робити дорогих покупок, не одружуватися тощо. Затемнення, щоправда, можуть бути й корисні, якщо під час них загадувати бажання і прописувати свої плани.

Кореспондент ТСН Наталія Гончарова

Повʼязані теми:

Наступна публікація