Аваков прокоментував призначення своєї 24-річної заступниці і її фото в стилі ню

Дата публікації
Перегляди
72к
Час на прочитання
3 хв
Поділитись:
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Viber
Аваков прокоментував призначення своєї 24-річної заступниці і її фото в стилі ню

Фото: УНІАН

Глава МВС заявляє, що Анастасія Дєєва призначена на свою посаду без порушень.

Призначення на посаду заступника міністра внутрішніх справ 24-річної Анастасії Дєєвої пройшло через Кабінет міністрів, з урахуванням низки співбесід та проведеної спецперевірки.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив глава МВС України Арсен Аваков.

"Ті, хто говорить про порушення в процесі призначення - не розібралися", - написав він, очевидно, маючи на увазі першого віце-спікера Верховної Ради Ірину Геращенко, яка заявила, що Дєєва була призначена на посаду з порушеннями.

За словами Авакова, в МВС працюють 54 важливих міжнародних проекти, над якими працює спеціально зібрана команда "в основному молодих людей з високим ступенем мобільності і комунікабельності, які володіють іноземними мовами, основами проектного менеджменту в західному розумінні цього слова".

Міністр зазначив, що довгий час він і його екс-перший заступник Ека Згуладзе координували цю групу, але "після консультацій всередині, в тому числі і з ключовими іноземними партнерами, зі складу нашого проектного офісу ми визначили лідера - Анастасію Дєєву, дівчину, яка, на наш погляд, зможе оптимально супроводжувати поточні проекти, координувати проектний офіс під стратегічним керівництвом міністра, здійснювати комунікацію з іноземними партнерами".

Говорячи про переваги Дєєвої, Аваков зазначив, що вона має диплом бакалавра з відзнакою Київського університету Шевченка, "магістерський диплом з чудовими результатами". Також вона вільно володіє англійською та французькою мовами та півтора року працювала в проектному офісі реформ в МВС. Крім того, у неї висока працездатність і комунікабельність.

Аваков закликав українців ставитися до посади Дєєвої як до функції, в якій "немає місця ієрархії, тут рішення на чистих конкурентних перевагах з дуже конкретним обсягом роботи". За словами міністра, реалії сьогодні такі, що 24 - або 30-річні для ряду функцій в МВС виграють у 50-річних.

Що стосується оголених фото Анастасії Дєєвої, які стали поширювати в Мережі, то Аваков назвав критику щодо його заступниці святенництвом.

"Студентка не має право на приватні фото? Святенництво. Чи ви безтілесні, чи безстатеві, моралізуєте на яскравий одяг і оголені лінії? Нікого не цікавить, звичайно, що частина фото - непристойні вульгарні фальшивки...", - написав Арсен Аваков.

Глава МВС закликав українців обговорити ефективність його молодої заступниці, давши їй час попрацювати. "Упевнений, вона впорається!", - написав Аваков.

Нагадаємо, 10 листопада стало відомо про призначення 24-річної Анастасії Дєєвої заступником міністра внутрішніх справ України з питань євроінтеграції.

У декларації Дєєвої говориться, що в 2015 році вона отримала 4387 грн доходів, з них 4380 грн склала стипендія, ще 7 грн – дивіденди і відсотки. Крім того, вона вказала 24 373 доларів доходів, отриманих за кордоном. За інформацією "Українських новин", до переїзду в Україну Дєєва жила в Стокгольмі, де, за її словами, займалася зеленими технологіями.

Згодом з'явилися відомості про те, що Дєєва працювала у глави МЗС часів Януковича.

10-річний стаж у 24 роки: нова заступниця Авакова викликала скандал у соцмережах

10-річний стаж у 24 роки: нова заступниця Авакова викликала скандал у соцмережах

Повʼязані теми:

Наступна публікація