Аваков звільнив керівників поліції Дніпра та області після бійки між "тітушками" й ветеранами АТО

Аваков звільнив керівників поліції Дніпра та області після бійки між "тітушками" й ветеранами АТО

Фото: УНІАН

Українські активісти стверджують: правоохоронці допомогали невідомим молодикам бити їх.

Сьогодні, 10 травня, очільник МВС Арсен Аваков підписав наказ про звільнення з посад начальника управління поліції Дніпропетровської області генерала Ігоря Репешка, начальника міського управління поліції Дніпра полковника Андрія Бідила й відповідних заступників щодо забезпечення громадської безпеки.

Він повідомив, що було призначене службове розслідування для подальшого вивчення дій поліцейських. До Дніпра також було направлено комісію Департаменту внутрішньої безпеки.

"Створена спеціальна слідча група і спрямована в Дніпро - для розслідування дій цивільних осіб і їхніх координаторів в рамках порушених кримінальних проваджень", - написав Аваков у Facebook.

Нагадаємо, 9 травня в Дніпрі сталася бійка між молодиками спортивної статури та ветеранами АТО: усе це відбувалося на очах у поліції. Конфлікт через заборонену символіку виник спочатку з соціалістами і загострився після того, як колоною рушили представники "Опозиційного блоку". Невідомі розпилили сльозогінний газ. А потім у бійку вступив супровід народного депутата Олександра Вілкула - у всіх були однакові помаранчеві наклейки на одязі. Українські активісти стверджують, що працівники поліції допомагали бити їх разом з "тітушками".

Повʼязані теми:

Наступна публікація