Аварія у Харкові. Друзі загиблого Олександра Євтєєва поділилися спогадами про нього

Аварія у Харкові. Друзі загиблого Олександра Євтєєва поділилися спогадами про нього

Аварія у Харкові. Друзі загиблого Олександра Євтєєва поділилися спогадами про нього

Вони найняли адвоката родині загиблого і готові боротися за правду.

Компанія друзів загиблого у резонансній ДТП у Харкові Олександра Євтєєва об’єдналися і найняли адвоката родині загиблого і готові боротися за правду.

Вони хотіли б забути про всі жахи того вечора, але набралися сили, щоб розповісти історію свого друга у сюжеті "Сніданок з 1+1".

Нічне жахіття вмить забрало життя 5 людей. За фатальним збігом обставин саме на тому перехресті зустрітися з дружиною Ксенією домовився і Олександр Євтєєв. На жаль, ця зустріч розлучила молодят назавжди. 

Друзі розповіли, що уважно стежать за справою. Без подружжя Євтєєвих, а також рідної сестри Ксенії – Діани, яка теж сильно постраждала у тій ДТП, ця компанія – не повна. Друзі разом зі студентства. Сьогодні згадували, як декілька місяців тому щасливий Сашко передавав привіт з сонячної Іспанії.

Про пару у них лише найтепліші і найпозитивніші спогади. Вони зустрічалися 6 років, а у червні 2017 одружилися. "Вони дихали один одним", – пригадують товариші.

Фото: Facebook/Рідна Україна

Олександр захоплювався КВК і футболом. "Він один з тих людей, який би міг врятувати світ, якщо б була така можливість", – кажуть друзі.

Ксенія – жива. Та про те, що її коханого – 27-річного Олександра - поховали в суботу – поки, що не знає.  Вона взагалі не пам'ятає про ту страшну аварію.

"Так не мало трапитися... не повинно було... якщо дивитися навіть по камерах перехрестя те, якщо б на кілька секунд вони буквально раніше підійшли до світлофора, то вони потрапили б просто на інший перехід", – кажуть згорьовані друзі.

Нагадаємо, у центрі Харкова ввечері 18 жовтня сталася жахлива аварія. Після зіткнення двох авто на перехресті одне з них вилетіло на узбіччя в натовп людей - п'ятеро осіб загинули на місці, ще шістьох доправили до лікарень із травмами. У Мережі з’явилося моторошне відео, як позашляховик зносить людей на тротуарі.

Нардеп Борислав Береза оприлюднив на своїй сторінці у соцмережі витяг з облікових баз даних, згідно з якими від початку минулого року підозрювана винуватиця аварії Олена Зайцева шість разів порушила ПДР і щоразу відкуповувалась штрафами. А волонтери виклали відео, на якому видно, як схожий Lexus RX 350 із тими самими номерними знаками, що збив групу пішоходів у Харкові, раніше їздив на червоне світло. Відео порушення правил дорожнього руху позашляховика було завантажено на Youtube у грудні 2016 року.

Він міг би врятувати світ - спогади друзів про загиблого в Харкові Олександра Євтєєва

Він міг би врятувати світ - спогади друзів про загиблого в Харкові Олександра Євтєєва

Київський районний суд Харкова обрав Зайцевій запобіжний захід – арешт на 60 діб (до 16 грудня 2017 року) без права внесення застави. Рішення суду Зайцева вислухала стоячи без сліз, але одразу по оголошенню вердикту розплакалася. 

21 жовтня поховали трьох жертв смертельної аварії. На місце трагедії харків’яни досі несуть квіти та свічки

Наразі очікують висновків авто-технічної експертизи, яка і визначить, хто винен у смертельній ДТП.

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація