Аварійне приземлення літака біля Львова: загинули п'ятеро осіб, є поранені

Аварійне приземлення літака біля Львова: загинули п'ятеро осіб, є поранені

Фото: facebook/Владислав Криклій

Рятувальники працюють на місці аварії.

Міністр інфраструктури України Владислав Криклій повідомив, що під час аварійного приземлення транспортного літака загинули загинули п'ятеро осіб, також є поранені. Про це він заявив на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Під час виконання чартерного вантажного рейсу UKL4050 літаком Ан-12 UR-CAH авіакомпанії "Україна Аероальянс", за попередньою інформацією з 7 членами екіпажу та 1 супроводжуючим вантаж на борту, по маршруту Віґо (Іспанія) - Львів здійснив аварійну посадку на ґрунт в с. Сокільники поблизу аеродрому. За попередніми даними, троє загиблих, троє важко травмованих живих, двох ще розшукують, продовжується рятувальна операція. Попередньо, аварійна посадка здійснена у зв’язку з закінченням пального. Розпочато розслідування", - написав він.

Своєю чергою, МВС України підтвердило смерть трьох осіб. "На борту перебувало 8 осіб, з них 7 членів екіпажу та одна особа, що супроводжувала вантаж. Внаслідок падіння літака 3 особи загинуло, 3 особи постраждало, доля 2 осіб невідома", - повідомили правоохоронці у соцмережі Twitter.

За пів години міністр Криклій повідомив, що в аварії загинули п'ятеро осіб.

Зазначається, що рятувальники деблокували трьох потерпілих із пошкодженого літака, яких із травмами різного ступеня важкості шпиталізували в медичні заклади міста Львів. Аварійно-рятувальні роботи тривають.

За інформацією мера Львова Андрія Садового, всіх постраждалих доправили у 8-му лікарню міста.

Спочатку з уламків літака вивільнили двох постраждалих, а потім і третього. В аварії загинули п'ятеро осіб.

Нагадаємо, о 7 ранку 4 жовтня транспортний літак Ан-12 поблизу міста Львів здійснив аварійне приземлення.

Вантажний літак здійснив аварійне приземлення на Львівщині

Вантажний літак здійснив аварійне приземлення на Львівщині

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація