Автофіксація порушень ПДР: у МВС оприлюднили перелік "потенційних вбивць" на дорогах

Автофіксація порушень ПДР: у МВС оприлюднили перелік "потенційних вбивць" на дорогах

Фото: stolica-s.su

У МВС вважають, що поки порушники отримають лист про штраф, вони можуть "накоїти чимало лиха".

У Мережі з'явилися дані про автівки, водії яких впродовж 2 червня порушили правила дорожнього руху та були зафіксовані камерами.

Відповідний перелік на своїй сторінці у Facebook  оприлюднив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко. 

Посадовець вважає, що поки порушники отримають лист про штраф, вони можуть "накоїти чимало лиха".

"Пропоную використовувати силу Фейсбуку, щоб запобігти порушенням з боку цих потенційних дорожніх вбивць вже зараз, - йдеться у дописі. - Поважаючи персональні дані власників транспортних засобів, ми залишили лише дві з чотирьох букв і цифри їхніх номерних знаків".

Геращенко запропонував перевірити, чи не знайдуть читачі когось зі своїх знайомих за "комбінацією перших букв і цифр авто".

"Якщо це був Ваш знайомий, то, по-перше, попросіть його не їздити так швидко, а по-друге, попередьте його, що скоро прийде лист зі штрафом за перевищення швидкості", - додав заступник міністра. 

Нагадаємо, що від 1 червня в Україні запрацювали перші відеокамери системи автоматичної відеофіксації порушень правил дорожнього руху. Порушники отримуватимуть так звані "листи щастя" Укрпоштою. Також штраф обіцяють надсилати у електронний кабінет водія, а згодом і в застосунок "Дія". Перші 10 днів його можна сплатити з 50-відсотковою знижкою. 

Публикую список потенциальных убийц на дороге. Тех водителей, кто 2 июня позволил себе ездить со скоростью больше 170...

Опубліковано Антоном Геращенком Вівторок, 2 червня 2020 р.

Повʼязані теми:

Наступна публікація