Автор нашумілого ролика про Путіна запустив відеопроект про українських біженців

Автор нашумілого ролика про Путіна запустив відеопроект про українських біженців

Переселенці розповідають, як їм живеться в мирних регіонах України

У першому відео біженка розповіла, як дивом врятувалася від обстрілу бойовиків

У Дніпропетровську активіст, який веде відеоблог політичної сатири "ХрЕнДяБлИкИ" та став відомим після ролика про президента РФ Путіна "Дядя Вова", запустив новий проект під назвою "Хроніки біженців".

Як розповів автор блогу ТСН.uа, він і сам є біженцем, тому дана тема йому досить близька.

"Хроніки біженців" - це літопис неоголошеної війни, але не з лінії фронту, а з глибокого тилу. Адже найчастіше мирні райони України виявляються не такими вже "мирними" для переселенців зі Сходу. Багато "гарячих голів" з благополучних українських міст з легкістю навішують на всіх жителів Донбасу ярлик "сепаратистів", - розповів творець блогу.

У відеороликах переселенці розповідають, як їм живеться в мирних регіонах України, чи легко знайти роботу і житло. Також біженці діляться думками з приводу того, хто обстрілює Луганськ і Донецьк, а також, хто продовжує стравлювати Схід і Захід.

"Хроніки біженців" - це своєрідна "інша правда" вимушених переселенців, це унікальні свідчення від першої особи без коментарів. Проект трансформується в авторський документальний фільм", - зазначив активіст.

Він додав, що на даний момент в мережі є поки одна серія.

"Є матеріал на 5-6 подібних роликів з різними людьми і ми поки зупинятися не збираємося. Плануємо викладати раз в 3-4 дні, може частіше", - розповів творець блогу.

Раніше повідомлялося, що біженці зі Сходу і Криму влаштували генеральне прибирання на Трухановому острові.

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація