Батько розстріляних в карпатському лісі малюків назвав свої версії вбивства

Батько розстріляних в карпатському лісі малюків назвав свої версії вбивства

Близькі загиблої назвали свої версії резонансного вбивства / Фото: ТСН

Чоловік вважає, що його екс-дружина не могла вбити рідних дітей.

Колишній чоловік жительки Чернівецької області, яка раніше нібито вбила трьох дітей у лісі, а потім разом зі співмешканцем наклала на себе руки, вважає обвинувачення проти екс-дружини "підставою".  

Екс-чоловік 26-річної Тетяни Власюк, яку разом з дітьми та коханим знайшли мертвими в лісі, вважає, що жінка любила своїх дітей більше за життя і не могла б їх вбити. Ярослав Мельничук вважає, що всю родину могли розстріляти, бо співмешканець загиблої перейшов комусь дорогу.

"Одразу кажу – підстава! Ми хоч і розійшлися, але розійшлися мирно, я спілкувався і з нею, і з дітьми. Тому знаю, що з дітьми вона такого не могла вчинити, вона їх любила більше, ніж життя. Тому, розумієте, я навіть допускати не можу того, що вона це зробила. У мене дві версії: це вбивство – або випадковість, або її співмешканець комусь перейшов дорогу", - розпові екс-чоловік загиблої журналістам видання "Сегодня". 

Також за словами Мельничука, у справі про резонансне вбивство на Буковині фігурує загадковий таксист. Натомість у МВС запевняють, що таксист був свідком – за неофіційною інформацією він підвозив сім'ю і висадив за 7 км від лісу – далі сім'я пішла пішки.

Також місцева міліція стверджує, що на місці злочину не було слідів боротьби.

Інша родичка загиблої – Олена Демчук – заявила про те, що за її даними, Тетяна з сім'єю приїхала в курортний Яремчанський район на відпочинок,  і привезла з собою значну суму грошей.

Як повідомлялося раніше, стали відомі подробиці моторошного вбивства цілої родини в карпатському лісі

 

Загадкове вбивство цілої родини сталось у карпатському лісі

Загадкове вбивство цілої родини сталось у карпатському лісі

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація