Батько викинув з вікна дитину на Харківщині через поганий сон

Батько викинув з вікна дитину на Харківщині через поганий сон

Фото: ТСН

Але що саме наснилося п’яному чоловікові – загадка.

На Харківщині у селищі Башкирівка батько пожбурив з вікна 5-річного сина. Правоохоронці кажуть, що чоловік був п’яний і йому щось наснилося, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Все сталось близько 2:00 години ночі, мешканців будинку переполохав відчайдушний дитячий крик. Люди кинулись до вікон і побачили маленьку дитину на снігу під домом. Першим на допомогу кинувся сусід з першого поверху. Чоловік навіть не впізнав хлопчика. "Я підійшов, дивлюся: руки, ноги рухаються, він вгору дивиться. Я зрозумів, що можна його підняти. Я його спитав, як тебе звуть, він каже: мене Міша звуть", - розповів сусід Сергій Бизов. Він і викликав швидку, яка забрала дитину до лікарні.

На Харківщині батько викинув дитину з четвертого поверху

На Харківщині батько викинув дитину з четвертого поверху

Медики кажуть, що це диво – хлопчик не просто вижив, а й не отримав по суті жодних травм. "Сніг був, мабуть, щось було, а мабуть, дитина взагалі народилася в сорочці. Дитина має забої м'яких тканин, якихось серйозних травм у нього не виявлено", - каже заступник головного лікаря лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги міста Харків Олена Полещук.

Мати хлопчика спілкуватися з журналістами відмовилася, її 40-річного чоловіка затримали одразу ж після інциденту – поліції він пояснив, що дитину викинув з вікна через поганий сон. "Як він пояснює, щось його наснилося. Що конкретно, він не може пояснити. Він скочив із ліжка, відкрив пластикове вікно, взяв дитину і викинув із вікна. Батько ніде не працює, вживає спиртні напої регулярно. І в цей вечір він також уживав спиртні напої", - розповів заступник начальника Чугуївського відділу поліції Олександр Свиридов.

Приголомшений дідусь хлопчика розповідає, що маленького Михасика у родині обожнюють, і руку на сина батько ніколи не піднімав. Що на нього найшло тієї ночі – навіть не здогадується. "Він якби не сонний був, він би його ніколи не викинув. Він не пам’ятає. Сонний був, а що сталося, я вам не скажу", - пояснив Віктор Ляшенко. Слідчі ж інкримінують затриманому чоловікові замах на умисне вбивство. Найближчим часом суд має обрати йому запобіжний захід.

 Кореспондент ТСН Мар'я Уманська

Повʼязані теми:

Наступна публікація