"Била по голові і принижувала": у Рівному тренерку спортивної школи звинуватили у знущанні з дітей

"Била по голові і принижувала": у Рівному тренерку спортивної школи звинуватили у знущанні з дітей

Фото: Google

У поліції вже розслідують цей інцидент.

У Рівному тренерку місцевої спортивної школи звинуватили у побитті дітей. Батьки школярів заявили у поліцію на жінку.

Про це сьогодні, 13 квітня, на своїй сторінці у Facebook повідомила місцева громадська організація "Ангели Життя", до якої звернулись батьки вихованців спортивної школи.

"Ще одна жахлива ситуація із застосуванням насильства проти дітей виникла у нашому місті. Так, рівненська тренерка місцевої спортивної школи систематично наносила тілесні ушкодження та побої діткам-школярам, яких вона тренувала. Вона застосовувала до них насильство (била по голові та іншим ділянкам тіла) й принижувала останніх", - йдеться у повідомленні ГО.

У пресслужбі поліції Рівненської області повідомили, що у понеділок, 12 квітня, отримали колективну заява від п’ятьох батьків щодо неприйнятних метододів тренування та виховання їхніх дітей. Утім у повідомленні правоохоронців йдеться про двох тренерів.

"Наразі відомо, що скарги на дії тренерів із плавання мали місце у 2019 та 2020 роках. Вони стверджують, що двоє жінок-тренерів під час занять завдавали тілесні ушкодження їхнім дітям", - розповіли в поліції.

За цим фактом правоохоронці розпочали досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження).

Досудове розслідування триває, під час якого допитуватимуть учасників інциденту, призначатимуться відповідні експертизи та інші необхідні слідчі дії.

Нагадаємо, у Рівному скерували до суду кримінальне провадження відносно лікарки-стоматологині. 29-річну жінку звинувачують у побоях, мордуванні та завданні умисних легких тілесних ушкоджень малолітнім дітям.

Жорстоке поводження з дитиною в стоматології Рівного: як попередити подібні ситуації

Жорстоке поводження з дитиною в стоматології Рівного: як попередити подібні ситуації

Повʼязані теми:

Наступна публікація