Білий Металевий Бик: подарунки на Новий рік-2021 за китайським календарем

Білий Металевий Бик: подарунки на Новий рік-2021 за китайським календарем

Фото: Associated Press

Що подарувати близьким людям і як "задобрити" норовливого Бика.

Фахівці стверджують, що 2021 рік буде досить успішним і плідним. Головний символ 2021 року буде допомагати працьовитим, цілеспрямованим та активним людям.

Про те, якими подарунками дивувати близьких у новорічну ніч та які презенти оцінить Білий Бик - у матеріалі TCH.ua.

Люди асоціюють бика з темно-сірим кольором. Але в майбутньому році головними будуть коричневий і білий. Ідеально доповнити коричневий або білий кольори металевими блискучими елементами. Спеціалісти категорично не рекомендують використовувати в майбутньому році червоний колір. Як всім відомо, саме на червоний бики реагують агресивно.

Якщо ви хочете зробити будь-який оригінальний подарунок у вигляді декору, краще вибирати такі матеріали, як натуральне дерево, картон або кришталь. На думку китайців, якщо дотримуватися вимог бика в новорічну ніч, то наступний рік обіцяє бути вдалим.

Вважається, що Бик любить працьовитих, активних і цілеспрямованих людей. Саме тому не рекомендують дарувати всілякі дрібнички, які в підсумку не будуть використовуватися. 

Якщо ви плануєте робити подарунок людині і знаєте про її захоплення, краще придбати річ, яку вона використає в подальшому для вдосконалення своєї справи. Це можуть бути предмети для індивідуальних захоплень, скарбничка у вигляді бика або морські раковини. Східні легенди свідчать, що білий Бик доброзичливий до води, а раковини є символом її могутності, яка обов'язково стане в нагоді людині для досягнення мети.

Білий Бик полюбляє практичні подарунки. Зі шкіряними виробами слід бути обережним: краще придбати подарунок зі штучного матеріалу, щоб не розсердити господаря року, адже Бик однозначно буде проти подарунків, виготовлених зі шкіри його побратимів.

Подарунки на Новий рік 2021: топ влучних ідей

Щоб отримати схвалення Бика, новорічний подарунок 2021 повинен бути якісним. Якщо це светр або рукавички - то з натуральних матеріалів і з мінімальним додаванням синтетики, якщо блендер або мобільний телефон - то від хорошого, надійного бренду. Бик - чесна тварина. Він - за відкритість і прозорість намірів, тому все природне і без підступу йому буде до смаку.

Подарувати можна:

  • дрібну побутову техніку - йогуртницю, вафельницю, міксер, хлібопічку;
  • більш "розумну" техніку - наприклад, робот-пилосос;
  • товари для хобі - набори для в'язання або вишивки, швейну машинку, килимок для йоги, гантелі або навіть бігову доріжку;
  • ґаджети - розумний годинник або фітне-браслет, планшет, колонки, гарнітуру для телефону, електронну книгу, окуляри віртуальної реальності.

Якщо хочете подарувати враження - слід орієнтуватися на темперамент і захоплення близької людини. Сьогодні можна знайти подарунок-враження на будь-який смак - від розпису глиняного посуду до індивідуального уроку танців. Чоловіки неодмінно оцінять більш екстремальні враження - стрибок з парашутом, політ на вертольоті або картинг. Як гарний варіант - спільне відвідування спа або масажу.

Нагадаємо, що обирати новорічну ялинку потрібно правильно, аби вона не обсипалася. Головний атрибут Нового року необхідно купувати на спеціальних ринках не раніше, аніж за тиждень до 31 грудня.

Головний атрибут новорічних свят: коштує ялинка цього року

Головний атрибут новорічних свят: коштує ялинка цього року

Повʼязані теми:

Наступна публікація