Більше десяти пострілів: очевидці розповіли про напад на інкасаторів в Одесі

Більше десяти пострілів: очевидці розповіли про напад на інкасаторів в Одесі

Налякані люди просять засекретити їхні особи, аби вберегтися від помсти бандитів.

Розбійний напад зі стріляниною в Одесі стався напередодні на очах у численних свідків. Ввечері кілька грабіжників накинулися на інкасаторів, поранили їх і відібрали сумку з 3,5 млн гривень, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

На місці нападу знайшли до десятка гільз від пістолета 9-міліметрового калібру. Випадкові перехожі та працівники сусідніх закладів кажуть, що чули близько десяти пострілів. "Чула лише кілька глухих пострілів. Казали, що їх було набагато більше – до 12", - розповіла одна з одеситок. "Усі люди ховалися, звісно, хто в під’їзд, я за дерево. На що вони розраховували? Тут можна було покласти ще чоловік 20 – стільки народу ходить у цей час", - обурюються місцеві жителі.

В Одесі поліцейські шукають озброєних грабіжників, які обстріляли інкасаторів

В Одесі поліцейські шукають озброєних грабіжників, які обстріляли інкасаторів

Одного з постраждалих інкасаторів сьогодні виписали на амбулаторне лікування, а от його колега залишається в реанімації. Його поранили у стегно та передпліччя, стан чоловіка важкий, він втратив багато крові. "Дуже довго йшла операція, відновлювали судини. Пацієнт з великою крововтратою був, тому переливався великий об’єм крові. Там вогнепальний перелом шийки стегна, тому попереду ще дуже велика операція на тазостегновому суглобі", - розповів головний лікар Одеської міської лікарні №11 Микола Турчин.

На вулицях, а надто виїздах з міста, чергують додаткові поліцейські патрулі, котрі перевіряють підозрілі автівки. Це вже другий за тиждень схожий злочин у місті: минулої п’ятниці пограбували працівників приватної фірми, які поповнюють термінали мобільного зв’язку. В них також стріляли, але поранення виявилися неважкими. Зловмисники тоді вкрали близько 200 тисяч гривень. Підозрюваних поліцейські затримали за кілька годин

Кореспондент ТСН Олена Черняєва

Повʼязані теми:

Наступна публікація