Біля лабораторії в Луцьку знайшли купу використаних шприців і рукавиць

Біля лабораторії в Луцьку знайшли купу використаних шприців і рукавиць

Фото: Луцька міська рада

На фасаді будівлі також виявлена реклама наркотиків.

У Луцьку, під будівлею однієї з лабораторій, виявили купу використаних медичних матеріалів. Про небезпечну знахідку по вул. Підгаєцька, 13 повідомили очевидці, йдеться у повідомленні департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

"Під час реагування на звернення інспекторами відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста було виявлено засмічення території медичного закладу використаними медичними засобами (бахілами, шприцами, рукавицями), нездійснене косіння трав’яного покриву на власній та прилеглій території, наявний надпис з рекламою наркотичних засобів на фасаді лабораторії", - розповіли у департаменті.

Інспектори видали керівництву лабораторії низку приписів про правопорушення з вимогою здійснити прибирання території, косіння трав’яного покриву та замалювати напис.

Нагадаємо, раніше міністр захисту довкілля та природних ресурсів Роман Абрамовський рекомендував українцям викидати використані медичні маски і рукавички на смітники, а перед цим потримати їх у поліетиленових пакетах три доби

Повʼязані теми:

Наступна публікація