Біля суду, де обирають запобіжний захід Стерненку, розпочалися сутички з поліцією

Біля суду, де обирають запобіжний захід Стерненку, розпочалися сутички з поліцією

Сам Стерненко вимагає, щоб до зали суду впустили поручителів.

Біля Шевченківського районного суду Києва, у якому обирають запобіжний захід активісту Сергію Стерненку, розпочалися сутички з поліцією.

Про це повідомляє ТСН.ua.

Водночас поблизу суду Стерненко вимагає, щоб  усередину пропустили поручителів, оскільки це їхнє право, однак їх до зали суду наразі не пропускають. Активіст каже, що зайде до суду вслід за останнім поручителем.

Окрім того, біля суду стоять народні депутати, яких також не пускають.

У столичній поліції повідомили, що посилили заходи безпеки біля приміщення Шевченківського районного суду

"Сьогодні біля судової установи зібралися громадяни для проведення акції. Для забезпечення публічної безпеки та порядку працівники структурних підрозділів столичної поліції та військовослужбовці Нацгвардії посилили заходи безпеки біля адміністративної установи", - зазначили правоохоронці.

Нагадаємо, сьогодні Шевченківський районний суд Києва обирає запобіжний захід активісту Сергію Стерненку, якого підозрюють в умисному вбивстві та незаконному володінні холодною зброєю. Йдеться про справу дворічної давності в Одесі. Пізно ввечері Стерненко разом із дівчиною йшов вулицею, як напали двоє чоловіків. Це був уже третій напад за кілька місяців. Стерненку почали завдавати травм, а він смертельно поранив одного з нападників. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація